Główny Relacje Katy Cavanagh-Jupe

Katy Cavanagh-Jupe

Katy Cavanagh-JupeWiek 47 lat Zodiac Strzelec Relacje łącznie 1 Dzieci 3 dzieci

Z kim ona teraz się spotyka?

Według naszych danych Katy Cavanagh-Jupe jest prawdopodobnie singielką.

Relacje

Katy Cavanagh-Jupe była wcześniej żoną Christophera Jupe.



O

Katy Cavanagh-Jupe to 47-letnia brytyjska aktorka. Urodziła się jako Kathryn Sarah Collins 12 grudnia 1973 r. W North Shields, Northumberland, Anglia, Wielka Brytania. Słynie z Coronation Street w karierze, która obejmuje lata 1997–1997– obecnie. Jej znakiem zodiaku jest Strzelec.

Katy Cavanagh-Jupe znajduje się na następujących listach: urodzeń z 1973 r., Angielskich aktorów telewizyjnych i angielskich aktorów telewizyjnych.

Przyczynić się

Pomóż nam zbudować nasz profil Katy Cavanagh-Jupe! Zaloguj sie dodawać informacje, zdjęcia i relacje, brać udział w dyskusjach i otrzymywać uznanie za swój wkład.



Statystyki relacji

RodzajCałkowityNajdłużejŚredniNajkrótsza
Żonaty1---
Całkowity1--

Detale

ImięKaty
NazwiskoCavanagh
Pełne imię i nazwisko w chwili urodzeniaKathryn Sarah Collins
Wiek47 lat
Urodziny12 grudnia 1973
Miejsce urodzeniaNorth Shields, Northumberland, Anglia, Wielka Brytania
Wysokość157 cm
BudowaćŚredni
Kolor oczuLeszczyna
Kolor włosówBlond
Znak zodiakuStrzelec
SeksualnośćProsto
Pochodzenie etniczneBiały
Narodowośćbrytyjski
LiceumSzkoła Canon Slade
UniwersytetKrólewska Akademia Sztuk Dramatycznych
Zawód tekstAktorka
ZawódAktorka
Bilet do sławyCoronation Street
Lata aktywności1997 do chwili obecnej, 1997–, 1997 do chwili obecnej
Agencja Talentów (np. Modelowanie)Zarządzanie pasterzem
Rekomendacja markiSupermarkety w Islandii
Oficjalne strony internetowewww.shepherdmanagement.co.uk/actor/cavanagh-katy/

Kathryn Sarah Collins (ur. 12 grudnia 1973), znana zawodowo jako Katy Cavanagh, to angielska aktorka. Znana jest z roli Julie Carp w telenoweli ITV Coronation Street od 2008 do 2015 roku. Zagrała także regularnie w dramacie BBC The Cops (1998–2001) oraz w dramacie ITV Bob & Rose (2001). W listopadzie 2017 roku pojawiła się w pełnometrażowym dramacie Murder on the Blackpool Express.

Więcej o Katy Cavanagh-Jupe Mniej o Katy Cavanagh-Jupe

Historia randek

Krata Lista Stół
#PartnerRodzajPoczątekKoniecDługość
1Spódnica ChristopheraŻonaty -
Spódnica Christophera #1

Spódnica Christophera

Christopher Jupe i Katy Cavanagh-Jupe są m ...[zobacz parę] #1

Spódnica Christophera

Christopher Jupe i Katy Cavanagh-Jupe są małżeństwem.

Dzieci 3 dzieci zobacz związek

Porównanie partnerów

NazwaWiekZodiakZawódNarodowość
Katy Cavanagh-Jupe 47 StrzelecAktorka
brytyjski
Spódnica Christophera- Aktor

Dzieci

NazwaPłećUrodzonyWiekInny rodzic
JemmaPłeć żeńska Spódnica Christophera
NoeMęski200516 lat Spódnica Christophera
JacobiMęskiLipiec 20137 lat Spódnica Christophera

Galeria zdjęć

Katy Cavanagh Katy Cavanagh Katy Cavanagh Katy Cavanagh Katy Cavanagh Katy Cavanagh Katy Cavanagh Katy Cavanagh Katy Cavanagh Katy Cavanagh Julie Hesmondhalgh Katy Cavanagh

Filmografia

FilmRokPostaćRodzaj
Morderstwo w Blackpool Express2017GraceFilm telewizyjny
Bradford Halifax Londyn2013Mamo (jako Katy Cavanagh)Krótki film
Coronation Street: katastrofa tramwajowa2010Julie CarpFilm telewizyjny
Iść dalej2009ClareWidowisko telewizyjne
Przewodowy2008DS StuartWidowisko telewizyjne
Krakers2006HelenFilm telewizyjny
Rodzinny człowiek2006TinaFilm telewizyjny
Ulica2006TracyWidowisko telewizyjne
Złota godzina2005CampbellWidowisko telewizyjne
Linia na piasku2004LeanneFilm telewizyjny
Ciała2004Harriet HurleyWidowisko telewizyjne
Bezwstydny2004Shirley LawsonWidowisko telewizyjne
Rehab2003Sam (jako Katy Cavanagh)Film telewizyjny
Blue Murder2003Geraldine PettigrewWidowisko telewizyjne
Spalić2003KellyWidowisko telewizyjne
Królewski2003Carol BuxtonWidowisko telewizyjne
Ted i Alice2002RadośćWidowisko telewizyjne
Odkurzanie całkowicie nago w raju2001Sheila (jako Katy Cavanagh)Film telewizyjny
Bob i Rose2001Anita KendrickWidowisko telewizyjne
Sędzia John Deed2001Monika LatymerWidowisko telewizyjne
Odbiór z lodem2001NikkiKrótki film
Lekarze2000Kirsty RowlandWidowisko telewizyjne
Podobieństwo w kamieniu2000CathyFilm telewizyjny
Blue Kenny2000Tania BarrettKrótki film
Seks i śmierć1999RubyFilm telewizyjny
Holby City1999Lucy HarperWidowisko telewizyjne
Stanton Blues1998MelWidowisko telewizyjne
Taniec do muzyki czasu1997BillsonWidowisko telewizyjne
Midsomer Murders1997Lena FerreraWidowisko telewizyjne
Gdzie jest serce1997Sally MerrickWidowisko telewizyjne
Dalziel i Pascoetysiąc dziewięćset dziewięćdziesiąty szóstyPlik. Sierż. Dawn „Spike” MilliganWidowisko telewizyjne
Wiklif1994Pani VassieWidowisko telewizyjne
Szczytowa praktyka1993Lynne RhodesWidowisko telewizyjne
Ptaki z piór1989Miss HoweWidowisko telewizyjne
Rachunek1984Leanne Gibbs, Linda Johnson, Maria ClyneWidowisko telewizyjne
Coronation Street1960Julie CarpWidowisko telewizyjne
Pokaż więcej Pokaż mniej

Dyskusje

Wybór Redakcji

Joanna Wędrówka
Joanna Wędrówka
28 maja 2021... Joanna Going news, plotki, zdjęcia Joanny Going, biografia, lista chłopaków Joanna Going 2016. Historia związku. Lista związków Joanny Going. Historia randek Joanna Going, 2021, 2020, lista relacji Joanna Going.
Peter Karyd
Peter Karyd
28 maja 2021 ... Peter Karyd wiadomości, plotki, zdjęcia Petera Karyda, biografia, lista przyjaciół Petera Karyda 2016. Historia związku. Lista związków Petera Karyda. Peter Karyd historia randkowa, 2021, 2020, lista związków Peter Karyd.
Ulf Ekberg
Ulf Ekberg
28 maja 2021 ... Ulf Ekberg aktualności, plotki, zdjęcia Ulfa Ekberga, biografia, lista przyjaciół Ulfa Ekberga 2016. Historia związku. Lista relacji Ulfa Ekberga. Historia randek Ulfa Ekberga, 2021, 2020, lista związków Ulf Ekberg.
Dorival Júnior i Valeria Khodor Silvestre
Dorival Júnior i Valeria Khodor Silvestre
28 maja 2021 ... Dorival Júnior i Valeria Khodor Silvestre zdjęcia, wiadomości i plotki. Dowiedz się więcej o...
Axelle Laffont i Cyril Paglino
Axelle Laffont i Cyril Paglino
28 maja 2021 ... Axelle Laffont i Cyril Paglino zdjęcia, wiadomości i plotki. Dowiedz się więcej o...
Wilnelia Merced
Wilnelia Merced
28 maja 2021 ... Wilnelia Merced aktualności, plotki, zdjęcia Wilnelii Merced, biografia, lista chłopaków Wilnelii Merced 2016. Historia związku. Lista relacji Wilnelia Merced. Wilnelia Merced historia randek, 2021, 2020, lista związków Wilnelia Merced.
Fiona Loudon
Fiona Loudon
28 maja 2021 ... Fiona Loudon aktualności, plotki, zdjęcia Fiony Loudon, biografia, lista chłopaków Fiony Loudon 2016. Historia związku. Lista relacji Fiony Loudon. Fiona Loudon historia randek, 2021, 2020, lista związków Fiona Loudon.