Główny Relacje Sophie Turner

Sophie Turner

Sophie Turner ŻonatyMiejsce 545 -84Wiek 25 lat Zodiac ryba Relacje łącznie 4 Dzieci 1 dziecko

Z kim ona teraz się spotyka?

Joe Jonas i Sophie TurnerSophie Turner i Joe Jonas są małżeństwem od 2 lat od 1 maja 2019 r. zobacz związek

Relacje

Sophie Turner była w związku z Jamesem McVeyem(2014).

Podobno Sophie Turner związała się z Tye Sheridanem(2015)i Thomas Mann(2014).



z którym Sheryl Crow się umawiał

O

Sophie Turner to 25-letnia brytyjska aktorka. Urodzona jako Sophie Belinda Turner 21 lutego 1996 r. W Northampton w Anglii i Wielkiej Brytanii. Uczyła się w Warwick Prep School w Warwick w hrabstwie Warwickshire, słynie z Sansy Stark w Game of Thrones w karierze, która rozciąga się od 2009 roku do chwili obecnej. Jej znakiem zodiaku są Ryby.

Sophie Turner brała udział w 6 ekranowych pojedynkach, w tym z Aidanem Gillenem Gra o tron (2011), Asa Butterfield w Time Freak (2018), Peter Dinklage in Gra o tron (2011), Iwan Rheon w Gra o tron (2011)i Jack Gleeson Gra o tron (2011).

Sophie Turner jest członkiem następujących list: narratorów audiobooków, angielskich emigrantów w Stanach Zjednoczonych i brytyjskich aktorów dziecięcych.



Przyczynić się

Pomóż nam zbudować nasz profil Sophie Turner! Zaloguj sie dodawać informacje, zdjęcia i relacje, brać udział w dyskusjach i otrzymywać pochwały za swój wkład.

Summer Glau mąż Val Morrison

Statystyki relacji

RodzajCałkowityNajdłużejŚredniNajkrótsza
Żonaty14 lata, 7 miesięcy--
Randki12 miesiące, 1 dzień--
Plotkidwa---
Całkowity44 lata, 7 miesięcy1 rok, 2 miesiące2 miesiące, 1 dzień

Detale

ImięZofia
Drugie imięBelinda
NazwiskoJonas
Nazwisko panieńskieTokarz
Pełne imię i nazwisko w chwili urodzeniaSophie Belinda Turner
Alternatywne imieSophie Belinda Jonas, Sophie Belinda Turner, Sophie Turner
Wiek25 lat
Urodziny21 lutego 1996
Miejsce urodzeniaNorthampton, Anglia, Wielka Brytania
Wysokość5 '9¾' (177 cm)
Waga120 funtów (54 kg)
BudowaćSzczupły
Kolor oczuniebieski
Kolor włosówBlond
OsobliwośćOczy
Znak zodiakuryba
SeksualnośćProsto
Pochodzenie etniczneBiały
Narodowośćbrytyjski
LiceumKings High School, Warwick, Warwick Prep School, Warwick, Warwickshire
Zawód tekstAktorka
ZawódAktorka
Bilet do sławySansa Stark na Game of Thrones
Lata aktywności2011 – obecnie, 2009 – obecnie
Agencja Talentów (np. Modelowanie)Independent Talent Group Ltd.
Biust (cale)3. 4
Rozmiar miseczkib
Talia (cale)24
Biodra (cale)24
Rozmiar ubrania4
Rozmiar buta8
Oficjalne strony internetowetwitter.com/SophieT, www.whosay.com/sophieturner, gameofthrones.wikia.com/wiki/Sophie_Turner, www.facebook.com/SophieTurnerOfficial, www.instagram.com/sophiet/, www.nndb.com/people/287 / 000397093 /
BratWill Turner, James Turner
PrzyjacielMaisie Williams, Hailee Steinfeld, Dove Cameron
Ulubieni ludzieJack Nicholson (aktor)
Ulubione filmyLot nad kukułczym gniazdem

Sophie Belinda Jonas (z domu Turner; ur. 21 lutego 1996) to angielska aktorka. Zadebiutowała jako Sansa Stark w epickim serialu fantasy HBO Game of Thrones (2011–2019), za który otrzymała nominację do nagrody Primetime Emmy dla najlepszej aktorki drugoplanowej w serialu dramatycznym w 2019 roku.

Więcej o Sophie Turner Mniej o Sophie Turner

Historia randek

Krata Lista Stół
#PartnerRodzajPoczątekKoniecDługość
4Joe JonasŻonatyPaź 2016teraźniejszość4 lata
3Tye SheridanSpotkanie R Wrz 2015Wrz 2015-
dwaThomas MannSpotkanie R Sierpień 2014Sierpień 2014-
1James McVeyZwiązekMaj 2014Lipiec 20142 miesiące
Joe Jonas #4

Joe Jonas

2016

Sophie Turner i Joe Jonas pobrali się ...[zobacz parę] Tye Sheridan #3Plotka

Tye Sheridan

2015

Tye Sheridan i Sophie Turner są rozdzielone ...[zobacz parę] Thomas Mann #dwaPlotka

Thomas Mann

2014

Podobno Thomas Mann i Sophie Turner ...[zobacz parę] James McVey #1

James McVey

2014

Sophie Turner i James McVey rozstali się w Ju ...[zobacz parę] #4

Joe Jonas

2016

Sophie Turner i Joe Jonas są małżeństwem od 2 lat. Spotykali się przez rok po spotkaniu w październiku 2016. Po rocznym zaręczynach pobrali się 1 maja 2019 roku.



Związek 4 lata PomiarWynikZodiak1%chiński zodiak40%Wysokość37%Wiek69%'> Zgodność 37% Dzieci 1 dziecko zobacz związek #3

Tye Sheridan

2015 (plotka)

Podobno Tye Sheridan związał się z Sophie Turner we wrześniu 2015 roku.

PomiarWynikZodiak100%chiński zodiakdwadzieścia%Wysokość37%Wiek98%'> Zgodność 64% zobacz związek #dwa

Thomas Mann

2014 (plotka)

Podobno Thomas Mann związał się z Sophie Turner w sierpniu 2014 roku.

PomiarWynikZodiak40%chiński zodiak60%Wysokość55%Wiek72%'> Zgodność 57% zobacz związek #1

James McVey

2014

Sophie Turner i James McVey spotykali się od maja do lipca 2014 roku.

Związek 2 miesiące PomiarWynikZodiak100%chiński zodiak80%Wysokość55%Wiek84%'> Zgodność 80% zobacz związek

Porównanie partnerów

NazwaWiekZodiakZawódNarodowość
Sophie Turner25 rybaAktorka
brytyjski
Joe Jonas31 LewPiosenkarz
amerykański
Tye Sheridan24 SkorpionAktor
amerykański
Thomas Mann29 LibraAktor
amerykański
James McVey27 BykGitarzysta
brytyjski

Dzieci

NazwaPłećUrodzonyWiekInny rodzic
WillaPłeć żeńska27 lipca 2020 r10 miesięcy Joe Jonas

Galeria zdjęć

Sophie Turner - widziana w Il Pastaio w Beverly Hills Sophie Turner - widziana w Il Pastaio w Beverly Hills Sophie Turner - widziana w Il Pastaio w Beverly Hills Sophie Turner - widziana w Il Pastaio w Beverly Hills Sophie Turner - widziana w Il Pastaio w Beverly Hills Sophie Turner - widziana w Il Pastaio w Beverly Hills Sophie Turner - widziana w Il Pastaio w Beverly Hills Sophie Turner - widziana w Il Pastaio w Beverly Hills Sophie Turner - widziana w Il Pastaio w Beverly Hills Sophie Turner - widziana w Il Pastaio w Beverly Hills Sophie Turner - widziana w Il Pastaio w Beverly Hills Sophie Turner - widziana w Il Pastaio w Beverly Hills

Filmografia

FilmRokPostaćRodzaj
Przetrwać2020JaneWidowisko telewizyjne
Home Movie: The Princess Bride2020WestleyWidowisko telewizyjne
X-Men: Dark Phoenix2019Jean Grey, PhoenixFilm
Ciężki2019MaddieFilm
Louis Vuitton, Nasza podróż połączona2019Sophie TurnerKrótki film
Josie2018JosieFilm
Time Freak2018DebbieFilm
X-Men: Apocalypse2016Jean GreyFilm
Ledwo śmiertelne2015WrzosFilm
Sam2015PenelopaFilm
Inny ja2013WróżkaFilm
Trzynasta opowieść2013Życie, młoda AdelineFilm telewizyjny
Gra o tron2011Sansa StarkWidowisko telewizyjne
KsięciemKsiężniczka CharlotteFilm
Pokaż więcej Pokaż mniej

Ekranowe pojedynki

  • Aidan Gillen i Sophie TurnerAidan Gillen
    • Gra o tron
      2011
    [zobacz mecz]
  • Asa Butterfield i Sophie TurnerAsa Butterfield
    • Time Freak
      2018
    [zobacz mecz]
  • Peter Dinklage i Sophie TurnerPeter Dinklage
    • Gra o tron
      2011
    [zobacz mecz]
  • Sophie Turner i Iwan RheonIwan Rheon
    • Gra o tron
      2011
    [zobacz mecz]
  • Sophie Turner i Jack GleesonJack Gleeson
    • Gra o tron
      2011
    [zobacz mecz]
  • Sophie Turner i Tye SheridanTye Sheridan
    • X-Men: Apocalypse
      2016
    [+1 więcej]

Ciekawe Artykuły

Wybór Redakcji

Co się stało ze wszystkimi dziećmi z piaskownicy?
Co się stało ze wszystkimi dziećmi z piaskownicy?
Życie dziecięcego aktora nie jest łatwe. Nawet jeśli zdobyli sławę jako dziecko, często mają trudności z przejściem do bardziej dojrzałych ról, gdy osiągną okres dojrzewania. ...
10 najbardziej kontrowersyjnych wojen okrętowych w historii fandomu anime
10 najbardziej kontrowersyjnych wojen okrętowych w historii fandomu anime
Jeśli jesteś typem fanatyka anime, który jest zadowolony z oglądania programów i trzymania się z dala od Internetu, możesz nie wiedzieć, jak gorąca jest wysyłka. Ale jeśli ty ...
Znani absolwenci Uniwersytetu Waszyngtońskiego
Znani absolwenci Uniwersytetu Waszyngtońskiego
Lista słynnych absolwentów Uniwersytetu Waszyngtońskiego wraz ze zdjęciami, jeśli są dostępne. Wybitni absolwenci University of Washington to gwiazdy, które ...
Roby Schinasi i Lorie (francuska piosenkarka)
Roby Schinasi i Lorie (francuska piosenkarka)
28 maja 2021 ... Roby Schinasi i Lorie (francuska piosenkarka) zdjęcia, wiadomości i plotki. Dowiedz się więcej o...
Świecące cytaty z filmu
Świecące cytaty z filmu
Najlepsze cytaty z The Shining, z klipami filmowymi posortowanymi przez fanów. Ta lista świetnych cytatów filmowych z Lśnienia zawiera najsłynniejsze wiersze z ...
Pamela Horton
Pamela Horton
28 maja 2021 ... Pamela Horton aktualności, plotki, zdjęcia Pameli Horton, biografia, lista chłopaków Pameli Horton 2016. Historia związku. Lista relacji Pamela Horton. Pamela Horton historia randek, 2021, 2020, lista związków Pamela Horton.
Najlepsze gry wideo o wilkołakach w historii
Najlepsze gry wideo o wilkołakach w historii
Najlepsze gry wideo o wilkołakach lub z wilkołakami, oceniane przez miłośników Lycan na całym świecie. Głosuj na swoje ulubione gry, od nowych po stare wydania.