Główny Relacje Sebastian Fabijanski

Sebastian Fabijanski

Sebastian FabijanskiWiek 33 lata Zodiac Bliźnięta Relacje łącznie 4

Z kim on się teraz spotyka?

Z naszych danych wynika, że ​​Sebastian Fabijanski jest prawdopodobnie singlem.

Serena Williams i jej chłopak

Relacje

Sebastian Fabijański był w związkach z Julią Kuczyńską(2019), Olga Boladz(2017-2018), Agnieszka Wiedlocha(2014)and Anna Sakowicz(2013).



O

Sebastian Fabijanski to 33-letni polski aktor. Urodzony 14 czerwca 1987 roku w Warszawie, znany z filmów: Jeziorak, Warszawa 44, Nowy Świat, The Guardians. Jego znakiem zodiaku jest Bliźnięta.

Sebastian Fabijański jest wpisany na następujące listy: urodzeń 1987, polscy raperzy i aktorzy warszawscy.

Przyczynić się

Pomóż nam zbudować nasz profil Sebastiana Fabijańskiego! Zaloguj sie dodawać informacje, zdjęcia i relacje, brać udział w dyskusjach i otrzymywać uznanie za swój wkład.



Kim jest Laura Marano, która spotyka się teraz w 2016 roku

Statystyki relacji

RodzajCałkowityNajdłużejŚredniNajkrótsza
Randki41 rok, 5 miesięcy9 miesięcy, 20 dni5 miesięcy, 3 dni
Całkowity41 rok, 5 miesięcy9 miesięcy, 20 dni5 miesięcy, 3 dni

Detale

ImięSebastian
Nazwiskofabiański
Urodziny14 czerwca 1987
Miejsce urodzeniaWarszawa, Polska
Wysokość6 '1' (185 cm)
BudowaćAtletyczny
Kolor oczuBrązowy - ciemny
Kolor włosówBrązowy - ciemny
Znak zodiakuBliźnięta
SeksualnośćProsto
Pochodzenie etniczneBiały
NarodowośćPolskie
Zawód tekstaktor
ZawódAktor
Bilet do sławyFilmy: Jeziorak, Warszawa 44, Nowy świat, Strażnicy
Lata aktywności2009 – obecnie

Sebastian Fabijański (ur. 14 czerwca 1987) to polski aktor filmowy, telewizyjny i teatralny.

Więcej o Sebastianie Fabijańskim Mniej o Sebastianie Fabijańskim

Historia randek

Krata Lista Stół
#PartnerRodzajPoczątekKoniecDługość
4Julia KuczyńskaZwiązekListopad 2019 -
3Olga BoladzZwiązekCze 2017Paź 20181 rok
dwaAgnieszka WiedlochaZwiązekKwiecień 2014Wrzesień 20145 miesięcy
1Anna SakowiczZwiązek20132013-
Julia Kuczyńska #4

Julia Kuczyńska

2019

Julia Kuczyńska is dating Sebastian Fabijansk...[zobacz parę] Olga Boladz #3

Olga Boladz

2017-2018

Sebastian Fabijanski i Olga Boladz są rozdzieleni ...[zobacz parę] Agnieszka Wiedlocha #dwa

Agnieszka Wiedlocha

2014

Sebastian Fabijanski and Agnieszka Wiedlocha ...[zobacz parę] Anna Sakowicz #1

Anna Sakowicz

2013

Anna Sakowicz i Sebastian Fabijański to ...[zobacz parę] #4

Julia Kuczyńska

2019

Julia Kuczyńska i Sebastian Fabijanski spotykają się od listopada 2019.

kim jest miranda cosgrove randki
Związek 1 rok PomiarWynikZodiak1%chiński zodiakdwadzieścia%Wysokość73%Wiek98%'> Zgodność 48% zobacz związek #3

Olga Boladz

2017-2018

Sebastian Fabijanski i Olga Boladz byli w związku od czerwca 2017 do października 2018.



Związek 1 rok PomiarWynikZodiakdwadzieścia%chiński zodiak100%Wysokość73%Wiek52%'> Zgodność 61% zobacz związek #dwa

Agnieszka Wiedlocha

2014

Sebastian Fabijanski and Agnieszka Wiedlocha had a relationship from Apr 2014 to Sep 2014.

Związek 5 miesięcy PomiarWynikZodiakdwadzieścia%chiński zodiakdwadzieścia%Wysokość73%Wiek98%'> Zgodność 53% zobacz związek #1

Anna Sakowicz

2013

Anna Sakowicz i Sebastian Fabijanski byli w związku od 2013 do 2013 roku.

zobacz związek

Porównanie partnerów

NazwaWiekZodiakZawódNarodowość
Sebastian Fabijanski 33 BliźniętaAktor
Polskie
Julia Kuczyńska33 PannaAktorka
Polskie
Olga Boladz37 rybaAktorka
Polskie
Agnieszka Wiedlocha35 KoziorożecAktorka
Polskie
Anna Sakowicz- Model
Polskie

Galeria zdjęć

Magazyn o zdrowiu mężczyzn w Polsce Sebastian Fabijanski - Men's Health Magazine Pictorial [Polska] (lipiec 2016) Sebastian Fabijanski - Men's Health Magazine Pictorial [Polska] (lipiec 2016) Sebastian Fabijanski - Men's Health Magazine Pictorial [Polska] (lipiec 2016) Sebastian Fabijanski - Men's Health Magazine Pictorial [Polska] (lipiec 2016) Elle Man Polska Sebastian Fabijanski - Elle Man Magazine Pictorial [Polska] (kwiecień 2017) Sebastian Fabijanski - Elle Man Magazine Pictorial [Polska] (kwiecień 2017) Sebastian Fabijanski - Elle Man Magazine Pictorial [Polska] (kwiecień 2017) Sebastian Fabijanski - Elle Man Magazine Pictorial [Polska] (kwiecień 2017)

Filmografia

FilmRokPostaćRodzaj
Mowa ptaków2019MarianiFilm
Kamerdyner2018Mateusz KrollFilm
Kobiety mafii2018'Cieniu'Film
Botox2018Marek BrzyskiWidowisko telewizyjne
Botox2017MarekFilm
Ultrafioletowy2017Michal Holender 10 episodes, 2017Widowisko telewizyjne
SNL Polska2017Siebie - Gość SpecjalnyWidowisko telewizyjne
Pitbull. Niebezpieczne kobiety2016Remigiusz Puchalski 'Cukier'Film
Belfer2016Adrian KusWidowisko telewizyjne
Strazacy2015Maciek ZajdaWidowisko telewizyjne
Panie Dulskie2015ZbyszkoFilm
Trwa2015PatrykWidowisko telewizyjne
Pod mocnym aniolem2014Młody inżynierFilm
Facet (nie)potrzebny od zaraz2014Krzyczący człowiekFilm
Warszawa '442014SaganFilm
Prawo Agaty2012Grzegorz FaberWidowisko telewizyjne
Misja Afganistan2012Private First Class, Emil 'Young' Holubiczko (13 odcinków, 2012)Widowisko telewizyjne
Przepis na życie2011Przemek (2 episodes, 2011)Widowisko telewizyjne
Tancerze2009Piotr TreblickiWidowisko telewizyjne
Kuba Wojewódzki2006Samego siebieWidowisko telewizyjne
Pokaż więcej Pokaż mniej

Dyskusje

Wybór Redakcji

Co się stało ze wszystkimi dziećmi z piaskownicy?
Co się stało ze wszystkimi dziećmi z piaskownicy?
Życie dziecięcego aktora nie jest łatwe. Nawet jeśli zdobyli sławę jako dziecko, często mają trudności z przejściem do bardziej dojrzałych ról, gdy osiągną okres dojrzewania. ...
10 najbardziej kontrowersyjnych wojen okrętowych w historii fandomu anime
10 najbardziej kontrowersyjnych wojen okrętowych w historii fandomu anime
Jeśli jesteś typem fanatyka anime, który jest zadowolony z oglądania programów i trzymania się z dala od Internetu, możesz nie wiedzieć, jak gorąca jest wysyłka. Ale jeśli ty ...
Znani absolwenci Uniwersytetu Waszyngtońskiego
Znani absolwenci Uniwersytetu Waszyngtońskiego
Lista słynnych absolwentów Uniwersytetu Waszyngtońskiego wraz ze zdjęciami, jeśli są dostępne. Wybitni absolwenci University of Washington to gwiazdy, które ...
Roby Schinasi i Lorie (francuska piosenkarka)
Roby Schinasi i Lorie (francuska piosenkarka)
28 maja 2021 ... Roby Schinasi i Lorie (francuska piosenkarka) zdjęcia, wiadomości i plotki. Dowiedz się więcej o...
Świecące cytaty z filmu
Świecące cytaty z filmu
Najlepsze cytaty z The Shining, z klipami filmowymi posortowanymi przez fanów. Ta lista świetnych cytatów filmowych z Lśnienia zawiera najsłynniejsze wiersze z ...
Pamela Horton
Pamela Horton
28 maja 2021 ... Pamela Horton aktualności, plotki, zdjęcia Pameli Horton, biografia, lista chłopaków Pameli Horton 2016. Historia związku. Lista relacji Pamela Horton. Pamela Horton historia randek, 2021, 2020, lista związków Pamela Horton.
Najlepsze gry wideo o wilkołakach w historii
Najlepsze gry wideo o wilkołakach w historii
Najlepsze gry wideo o wilkołakach lub z wilkołakami, oceniane przez miłośników Lycan na całym świecie. Głosuj na swoje ulubione gry, od nowych po stare wydania.