Główny Randki Sarah Manninen

Sarah Manninen

Sarah ManninenWiek 44 lata Zodiac Skorpion

Z kim ona teraz się spotyka?

Według naszych danych Sarah Manninen jest prawdopodobnie singielką.

Relacje

Nie mamy żadnych informacji o przeszłych związkach Sarah Manninen.



O

Sarah Manninen to 44-letnia kanadyjska aktorka. Urodziła się 6 listopada 1976 roku w Waterloo w regionie Waterloo w Ontario w Kanadzie. Słynie z filmu The Line. Jej znakiem zodiaku jest Skorpion.

Sarah Manninen znajduje się na następujących listach: urodzeń w 1976 r., Kanadyjscy aktorzy filmowi i kanadyjscy aktorzy teatralni.

Przyczynić się

Pomóż nam zbudować nasz profil Sarah Manninen! Zaloguj sie dodawać informacje, zdjęcia i relacje, brać udział w dyskusjach i otrzymywać uznanie za swój wkład.



Detale

ImięSarah
NazwiskoManninen
Wiek44 lata
Urodziny6 listopada 1976
Miejsce urodzeniaWaterloo, Region Waterloo, Ontario, Kanada
BudowaćSzczupły
Kolor oczuBrązowy - ciemny
Kolor włosówBrązowy - ciemny
Znak zodiakuSkorpion
SeksualnośćProsto
Pochodzenie etniczneBiały
Narodowośćkanadyjski
Zawód tekstAktorka
ZawódAktorka
Bilet do sławyLinia
Lata aktywności1999 – obecnie

Sarah Manninen (ur. 6 listopada 1976) to kanadyjska aktorka filmowa, telewizyjna i teatralna, bardziej znana z występów w filmie Książę i ja oraz serialu Linia.

Więcej o Sarah Manninen Mniej o Sarah Manninen

Galeria zdjęć

Sarah Manninen Sarah Manninen Sarah Manninen Sarah Manninen Sarah Manninen Sarah Manninen Sarah Manninen Sarah Manninen Sarah Manninen Sarah Manninen Sarah Manninen Sarah Manninen

Filmografia

FilmRokPostaćRodzaj
Alias ​​Grace2017Pani HumphreyWidowisko telewizyjne
Separacja2013LizFilm
Imperium brudu2013AniaFilm
Sezon polowań2013KatieFilm
Haunter2013Matka OliviiFilm
Pójdę za tobą w dół2013Avril (niewymieniony w czołówce)Film
Wrath of Grapes: The Don Cherry Story II2012Rose CherryWidowisko telewizyjne
Moja niezręczna przygoda seksualna2012Rachel SternFilm
Alfy2011BeckyWidowisko telewizyjne
Krawędź ogrodu2011Nora Hargrave, SarahFilm telewizyjny
Król2011Vanessa KaplanWidowisko telewizyjne
Kiedy miłość to za mało: historia Lois Wilson2010Elise ShawFilm telewizyjny
Republika Doyle'a2010Laura DaweWidowisko telewizyjne
Keep Your Head Up, Kid: The Don Cherry Story2010Rose CherryWidowisko telewizyjne
W Dominikanie2010Tajemnicze kobietyKrótki film
Linia2009LucyWidowisko telewizyjne
Nigdy nie zapomnij2008NataszaFilm
Temperatura zapłonu2008Peggi WalshWidowisko telewizyjne
Tajemnice Murdocha2008Verna BowdenWidowisko telewizyjne
Westchnienie2008MaggieKrótki film
Monkey Warfare2006Dziewczyna na rowerzeFilm
Amerykańska dziewczyna na froncie domu2006Charlotte CampbellFilm telewizyjny
Dotknij szczytu świata2006EllieFilm telewizyjny
Oczy Angeli2006Maureen CampbellWidowisko telewizyjne
Spalony Toast2005ZapytaćFilm telewizyjny
Streets of Wonderland2005Opiekunka dziecięcaFilm
Stranger Here Myself, A.2005LucyKrótki film
Wieczny2004ŻbikFilm
Książę i ja2004KristaFilm
Riverman2004Georgia HawkinsFilm telewizyjny
Nagi Josh2004TrishWidowisko telewizyjne
To jest Kraina Czarów2004BelindaWidowisko telewizyjne
Wszystko, co masz2004AmyFilm
System jednostek2004Gert HadleyKrótki film
Piękna dziewczyna2003Rachel WassermanFilm telewizyjny
Pogotowie lotnicze2003Katrina StarkWidowisko telewizyjne
NCIS2003Hannah GatorWidowisko telewizyjne
Platyna2003Olivia RossWidowisko telewizyjne
Veritas: The Quest2003Sophie St. JohnWidowisko telewizyjne
Dzika karta2003JacqulineWidowisko telewizyjne
Martin i Lewis2002Patti LewisFilm telewizyjny
Pochowaj ołów2002SamanthaWidowisko telewizyjne
Aka Albert Walker2002Helen MorrowFilm telewizyjny
Blue Murder2001JanineWidowisko telewizyjne
Przeżyj to2000Lu BakerWidowisko telewizyjne
Przeżyj to2000Lu BakerFilm telewizyjny
Dear America: Dreams in the Golden Country1999Helen KernFilm telewizyjny
Droga Ameryko: Zima czerwonego śniegu1999Helen KernFilm telewizyjny
Polowanie na zabójcę jednorożców1999Brytyjska dziewczyna (niewymieniony w czołówce)Film telewizyjny
Nazwa kodowa: Wieczność1999GospodyniWidowisko telewizyjne
Łowca relikwii1999Pani PetersonWidowisko telewizyjne
Animorphs1998Annabeth, AnneWidowisko telewizyjne
Mocne zagranie1998MożeWidowisko telewizyjne
Załącznik A: Sekrety kryminalistyki1997Rena WalkerWidowisko telewizyjne
Pokaż więcej Pokaż mniej

Dyskusje

Wybór Redakcji

Yvonne Catterfeld i Wayne Carpendale
Yvonne Catterfeld i Wayne Carpendale
28 maja 2021 ... Zdjęcia, wiadomości i plotki Yvonne Catterfeld i Wayne Carpendale. Dowiedz się więcej o...
Tammy Trull
Tammy Trull
28 maja 2021 ... Tammy Trull aktualności, plotki, zdjęcia Tammy Trull, biografia, lista chłopaków Tammy Trull 2016. Historia związku. Lista relacji Tammy Trull. Historia randek Tammy Trull, 2021, 2020, lista związków Tammy Trull.
Megan Drust
Megan Drust
28 maja 2021 ... Megan Drust wiadomości, plotki, zdjęcia Megan Drust, biografia, lista chłopaków Megan Drust 2016. Historia związku. Lista związków Megan Drust. Megan Drust historia randkowa, 2021, 2020, lista związków Megan Drust.
Jesse Williams
Jesse Williams
28 maja 2021 ... Wiadomości Jessego Williamsa, plotki, zdjęcia Jessego Williamsa, biografia, lista przyjaciół Jessego Williamsa 2016. Historia związku. Lista związków Jessego Williamsa. Historia randek Jesse Williams, 2021, 2020, lista związków Jesse Williams.
Woody Harrelson
Woody Harrelson
28 maja 2021 ... Nowości Woody'ego Harrelsona, plotki, zdjęcia Woody'ego Harrelsona, biografia, lista przyjaciół Woody'ego Harrelsona 2016. Historia związku. Lista relacji Woody'ego Harrelsona. Historia randek Woody'ego Harrelsona, 2021, 2020, lista związków Woody Harrelson.
Alexander Vlahos i Jessica Clark
Alexander Vlahos i Jessica Clark
28 maja 2021 ... Zdjęcia Alexandra Vlahosa i Jessiki Clark, wiadomości i plotki. Dowiedz się więcej o...
Angie Harmon i Jason Sehorn
Angie Harmon i Jason Sehorn
28 maja 2021... Zdjęcia Angie Harmon i Jason Sehorn, wiadomości i plotki. Dowiedz się więcej o...