Główny Relacje Marcus Chong

Marcus Chong

Marcus ChongWiek 53 lata Zodiac Rak Relacje łącznie 1

Z kim on się teraz spotyka?

Według naszych danych Marcus Chong jest prawdopodobnie singlem.

Relacje

Marcus Chong był w związku z Nichole Choice(2004-2008).



O

Marcus Chong to 53-letni amerykański aktor. Urodził się jako Marcus Wyatt 8 lipca 1967 roku w Seattle w stanie Waszyngton w USA. Jest znany z filmu Matrix. Jego znakiem zodiaku jest Rak.

Marcus Chong znajduje się na następujących listach: urodzeń w 1967 r., Osób z Seattle, Waszyngtonu i amerykańskiego aktora filmowego, odcinków urodzenia z lat 60.

Przyczynić się

Pomóż nam zbudować nasz profil Marcusa Chonga! Zaloguj sie dodawać informacje, zdjęcia i relacje, brać udział w dyskusjach i otrzymywać uznanie za swój wkład.



Statystyki relacji

RodzajCałkowityNajdłużejŚredniNajkrótsza
Randki14 lata, 1 miesiąc--
Całkowity14 lata, 1 miesiąc--

Detale

ImięMarcus
Drugie imięScott
NazwiskoChong
Pełne imię i nazwisko w chwili urodzeniaMarcus Wyatt
Alternatywne imieMarcus Wyatt, Marcus Chong
Wiek53 lata
Urodziny8 lipca 1967
Miejsce urodzeniaSeattle, Waszyngton, USA
Wysokość5 '10' (178 cm)
BudowaćŚredni
Kolor oczuBrązowy - ciemny
Kolor włosówBrązowy - ciemny
Znak zodiakuRak
Pochodzenie etniczneWielorasowe
Narodowośćamerykański
Zawód tekstAktor
ZawódAktor
Bilet do sławyMacierz
Lata aktywności1978-obecnie

Marcus Chong (z domu Wyatt; 8 lipca 1967), amerykański aktor. Znany jest z roli Hueya P. Newtona w Panther (1995) w reżyserii Mario Van Peeblesa i Tank the Operator w Matrix (1999) oraz jako Miguel Mendez w Street Justice (1991-1993).

Więcej o Marcusie Chongu Mniej o Marcusie Chongu

Historia randek

Krata Lista Stół
#PartnerRodzajPoczątekKoniecDługość
1Nichole ChoiceZwiązek2004Luty 20084 lata
Nichole Choice #1

Nichole Choice

2004 - 2008

Nichole Choice i Marcus Chong rozstali się w ...[zobacz parę] #1

Nichole Choice

2004 - 2008

Nichole Choice i Marcus Chong w okresie od 6 grudnia 2003 do lutego 2008.

Związek 4 lata PomiarWynikWysokość55%'> Zgodność 14% zobacz związek

Porównanie partnerów

NazwaWiekZodiakZawódNarodowość
Marcus Chong 53 RakAktor
amerykański
Nichole Choice-

Galeria zdjęć

Marcus Chong Marcus Chong Marcus Chong Marcus Chong Marcus Chong Marcus Chong Marcus Chong Marcus Chong Marcus Chong

Filmografia

FilmRokPostaćRodzaj
Syn Shine2013Darrell BrownKrótki film
Nie 4 sprzedaż2012Harry BelafonteKrótki film
Betonowa rzeka2009BazaKrótki film
Powiadomienie o spalaniu2007CalebWidowisko telewizyjne
The Crow: Wicked Prayer2005WojnaFilm
Numb3rs2005JonesWidowisko telewizyjne
Prawo i porządek: zamiary przestępcze2001John „Johnny” WestWidowisko telewizyjne
Macierz1999CzołgFilm
Law & Order: Special Victims Unit1999Darrell GuanWidowisko telewizyjne
High Freakquency1998Jordan BarnesFilm
Linc's1998RozpoznaćWidowisko telewizyjne
Pantera1995Huey NewtonFilm
Syn znikający1994Fu Qua JohnsonFilm telewizyjny
Vanishing Son II1994To było tutajFilm telewizyjny
Vanishing Son IV1994Fu QuaFilm telewizyjny
Chicago Hope1994Ramsey ColemanWidowisko telewizyjne
American Heart1992Terry CosmosFilm
Wenecja / Wenecja1992Gość na imprezieFilm
Lot Czarnego Anioła1991WażkaFilm telewizyjny
Street Justice1991Miguel MendezWidowisko telewizyjne
Klub noży i broni1990JerzyFilm telewizyjny
Pokolenia1989JazzmanWidowisko telewizyjne
Ciężki czas na planecie Ziemia1989TimWidowisko telewizyjne
Włóczek1989Billy RobertsWidowisko telewizyjne
Zły Ołtarz1988Troy LongFilm
Blood Beach19802nd KidFilm
Następny film Cheecha i Chonga1980Johnny (jako Marcus Wyatt)Film
Sekcja referencyjna1980Lead (jako Marcus Wyatt)Krótki film
Korzenie: następne pokolenia1979Frankie WarnerWidowisko telewizyjne
Fakty z życia1979Młody chłopiecWidowisko telewizyjne
Syndrom Łazarza1979NocnikWidowisko telewizyjne
Dallas1978Jimmy MonroeWidowisko telewizyjne
Mały dom na prerii1974SamsonWidowisko telewizyjne
Pokaż więcej Pokaż mniej

Dyskusje

Wybór Redakcji

Joanna Wędrówka
Joanna Wędrówka
28 maja 2021... Joanna Going news, plotki, zdjęcia Joanny Going, biografia, lista chłopaków Joanna Going 2016. Historia związku. Lista związków Joanny Going. Historia randek Joanna Going, 2021, 2020, lista relacji Joanna Going.
Peter Karyd
Peter Karyd
28 maja 2021 ... Peter Karyd wiadomości, plotki, zdjęcia Petera Karyda, biografia, lista przyjaciół Petera Karyda 2016. Historia związku. Lista związków Petera Karyda. Peter Karyd historia randkowa, 2021, 2020, lista związków Peter Karyd.
Ulf Ekberg
Ulf Ekberg
28 maja 2021 ... Ulf Ekberg aktualności, plotki, zdjęcia Ulfa Ekberga, biografia, lista przyjaciół Ulfa Ekberga 2016. Historia związku. Lista relacji Ulfa Ekberga. Historia randek Ulfa Ekberga, 2021, 2020, lista związków Ulf Ekberg.
Dorival Júnior i Valeria Khodor Silvestre
Dorival Júnior i Valeria Khodor Silvestre
28 maja 2021 ... Dorival Júnior i Valeria Khodor Silvestre zdjęcia, wiadomości i plotki. Dowiedz się więcej o...
Axelle Laffont i Cyril Paglino
Axelle Laffont i Cyril Paglino
28 maja 2021 ... Axelle Laffont i Cyril Paglino zdjęcia, wiadomości i plotki. Dowiedz się więcej o...
Wilnelia Merced
Wilnelia Merced
28 maja 2021 ... Wilnelia Merced aktualności, plotki, zdjęcia Wilnelii Merced, biografia, lista chłopaków Wilnelii Merced 2016. Historia związku. Lista relacji Wilnelia Merced. Wilnelia Merced historia randek, 2021, 2020, lista związków Wilnelia Merced.
Fiona Loudon
Fiona Loudon
28 maja 2021 ... Fiona Loudon aktualności, plotki, zdjęcia Fiony Loudon, biografia, lista chłopaków Fiony Loudon 2016. Historia związku. Lista relacji Fiony Loudon. Fiona Loudon historia randek, 2021, 2020, lista związków Fiona Loudon.