Główny Relacje LL Cool J.

LL Cool J.

LL Cool J. ŻonatyMiejsce 980 -119Wiek 53 lata Zodiac Koziorożec Relacje łącznie 6 Dzieci
4 dzieci

Z kim on się teraz spotyka?

LL Cool J i Simone JohnsonSimone Smith i LL Cool J są małżeństwem od 25 lat od 7 sierpnia 1995 roku. zobacz związek

Relacje

LL Cool J był w związkach z Kidadą Jones(1992-1994)i Jennifer Lopez.

Podobno LL Cool J związało się z Karrine Steffans(2007), Pilar Sanders(tysiąc dziewięćset dziewięćdziesiąty szósty)i Gabrielle Union.



O

LL Cool J to 53-letni amerykański raper. Urodził się jako James Todd Smith 14 stycznia 1968 roku w Bay Shore na Long Island w stanie Nowy Jork w Stanach Zjednoczonych. Jest znany z filmu Ladies Love Cool James. Jego znakiem zodiaku jest Koziorożec.

LL Cool J brał udział w 2 ekranowych pojedynkach, w tym Debbie Allen W domu (1995)i Gabrielle Union w Uratuj nas od Evy (2003).

LL Cool J znajduje się na następujących listach: laureaci nagrody Grammy, laureaci z Kennedy Center i amerykańscy aktorzy teatralni.



Przyczynić się

Pomóż nam zbudować nasz profil LL Cool J! Zaloguj sie dodawać informacje, zdjęcia i relacje, brać udział w dyskusjach i otrzymywać pochwały za swój wkład.

Statystyki relacji

RodzajCałkowityNajdłużejŚredniNajkrótsza
Żonaty133 lata, 4 miesiące--
Randkidwa2 lata1 rok-
Plotki3---
Całkowity633 lata, 4 miesiące5 lat, 10 miesięcy2 lata

Detale

ImięLl
Drugie imięChłodny
Nazwiskojot
Pełne imię i nazwisko w chwili urodzeniaJames Todd Smith
Alternatywne imieWujek L, The Future of the Funk, G.O.A.T. (Great Of All Time), Nickelhead, Jack the Ripper, L.L. Cool J, Ladies Love Cool James, Luv, Cool J, Ll, The G.O.A.T., Mr. Smith, Uncle LL, James Todd Smith
Wiek53 lata
Urodziny14 stycznia 1968
Miejsce urodzeniaBay Shore, Long Island, Nowy Jork, Stany Zjednoczone
Wysokość6 '2' (188 cm)
BudowaćAtletyczny
Kolor oczuBrązowy - ciemny
Kolor włosówWkrótce
Znak zodiakuKoziorożec
SeksualnośćProsto
Religiachrześcijanin
Pochodzenie etniczneczarny
Narodowośćamerykański
Zawód tekstRaper, muzyk, producent muzyczny, aktor, autor, przedsiębiorca
ZawódKołatka
Bilet do sławyPanie kochają fajnego Jamesa.
Gatunek muzyczny (tekst)Hip hop, rap rock, pop rap, R&B
Gatunek muzykiHip Hop, Rap
PochodzenieBay Shore, Nowy Jork, USA
Lata aktywności1984 – obecnie
Styl muzycznyRap ze wschodniego wybrzeża, rap popowy, złoty wiek
Music MoodPewny siebie, podniecający, energiczny, zarozumiały, wrogi, hałaśliwy, konfrontacyjny, groźny, intensywny, brawurowy, zły, zmienny, agresywny, zjadliwy, dowcipny, zuchwały, sprytny, swobodny, zrelaksowany, cyniczny / sarkastyczny, trzewny, producent
InstrumentWokal, autor tekstów
Instrument (tekst)Wokal, Gramofony, automat perkusyjny
Wytwórnia429 Records, Def Jam, Violator, 429, Bad Boy, S-Bro
Akty powiązaneJennifer Lopez, 50 Cent, Method Man, Canibus, Redman, Boyz II Men, Amerie, Kool Moe Dee, Total, Dr. Dre, Dmx
Oficjalne strony internetowehttp://llcoolj.com/
OjciecJames Smith
MatkaOndrea Smith

James Todd Smith (urodzony 14 stycznia 1968), lepiej znany pod pseudonimem LL Cool J (skrót od Ladies Love Cool James), to amerykański raper, producent muzyczny, aktor, autor i przedsiębiorca z Queens w Nowym Jorku. Wraz z przełomowym sukcesem jego przeboju „I Need a Beat” i Radio LP, LL Cool J stał się wczesnym zespołem hip-hopowym, który osiągnął sukces mainstreamowy wraz z Kurtisem Blowem i Run-DMC.

Więcej o LL Cool J Mniej o LL Cool J

Historia randek

Krata Lista Stół
#PartnerRodzajPoczątekKoniecDługość
6Karrine SteffansSpotkanie R 20072007-
5Pilar SandersSpotkanie R tysiąc dziewięćset dziewięćdziesiąty szóstytysiąc dziewięćset dziewięćdziesiąty szósty-
4Kidada JonesZwiązek199219942 lata
3Simone SmithŻonaty1988teraźniejszość33 lata
dwaJennifer LopezNieznany R -
1Gabrielle UnionSpotkanie R -
Karrine Steffans #6Plotka

Karrine Steffans

2007

Karrine Steffans i LL Cool J są rozdzielone ...[zobacz parę] Pilar Sanders #5Plotka

Pilar Sanders

tysiąc dziewięćset dziewięćdziesiąty szósty

Pilar Sanders i LL Cool J są oddzielone ...[zobacz parę] Kidada Jones #4

Kidada Jones

1992 - 1994

LL Cool J i Kidada Jones są rozdzieleni ...[zobacz parę] Simone Smith #3

Simone Smith

1988

Simone Smith i LL Cool J pobrali się ...[zobacz parę] Jennifer Lopez #dwaPlotka

Jennifer Lopez

LL Cool J i Jennifer Lopez byli w związku ...[zobacz parę] Gabrielle Union #1Plotka

Gabrielle Union

Gabrielle Union i LL Cool J byli w związku ...[zobacz parę] #6

Karrine Steffans

2007 (plotka)

Krążą pogłoski, że Karrine Steffans związała się z LL Cool J w 2007 roku.



PomiarWynikZodiakdwadzieścia%chiński zodiakdwadzieścia%Wysokość73%Wiek44%'> Zgodność 39% zobacz związek #5

Pilar Sanders

1996 (plotka)

Podobno Pilar Sanders związała się z LL Cool J w 1996 roku.

PomiarWynikZodiak40%chiński zodiak1%Wysokość55%Wiek69%'> Zgodność 41% zobacz związek #4

Kidada Jones

1992 - 1994

LL Cool J i Kidada Jones byli w związku od 1992 do 1994 roku.

kto jest szansą randki rapera
Związek 2 lata PomiarWynikZodiakdwadzieścia%chiński zodiak1%Wysokość73%Wiek69%'> Zgodność 41% zobacz związek #3

Simone Smith

1988

Simone Smith i LL Cool J są małżeństwem od 25 lat. Spotykali się przez 7 lat po spotkaniu w 1988 roku i pobrali się 7 sierpnia 1995 roku.

Związek 33 lata PomiarWynikchiński zodiak80%Wiek98%'> Zgodność Cztery pięć% Dzieci
4 dzieci
zobacz związek #dwa

Jennifer Lopez

(Plotka)

LL Cool J i Jennifer Lopez mieli związek.

PomiarWynikZodiak60%chiński zodiakdwadzieścia%Wysokość73%Wiek98%'> Zgodność 63% zobacz związek #1

Gabrielle Union

(Plotka)

Gabrielle Union spotkała się z LL Cool J.

PomiarWynikZodiak80%chiński zodiak80%Wysokość73%Wiek72%'> Zgodność 76% zobacz związek

Porównanie partnerów

NazwaWiekZodiakZawódNarodowość
LL Cool J.53 KoziorożecKołatka
amerykański
Karrine Steffans42 PannaAutor
amerykański
Pilar Sanders47 WodnikAktorka
amerykański
Kidada Jones47 BaranAktorka
amerykański
Simone Smith53 Małżonka
amerykański
Jennifer Lopez51 LewPiosenkarz
amerykański
Gabrielle Union48 SkorpionAktorka
amerykański

Dzieci

NazwaPłećUrodzonyWiekInny rodzic
NajeeMęski18 września 198931 lat Simone Smith
WłochyPłeć żeńska3 stycznia 199130 letni Simone Smith
SamariaPłeć żeńska15 września 199525-letni Simone Smith
Nina simonePłeć żeńska200120 letni Simone Smith

Galeria zdjęć

LL Cool J i Kidada Jones LL Cool J i Kidada Jones LL Cool J i Kidada Jones LL Cool J i Kidada Jones LL Cool J i Kidada Jones LL Cool J i Kidada Jones LL Cool J i Kidada Jones LL Cool J i Kidada Jones Lip Sync Battle - LL Cool J Lip Sync Battle - LL Cool J Lip Sync Battle - LL Cool J Lip Sync Battle - LL Cool J

Filmografia

FilmRokPostaćRodzaj
Grudge Match2013Frankie BriteFilm
Hawaii Five-02010Sam HannaWidowisko telewizyjne
NCIS: Los Angeles2009Sam HannaWidowisko telewizyjne
Transakcja2008Bobby MasonFilm
Człowiek2007Manny BaxterFilm telewizyjny
Ostatnie wakacje2006Sean MatthewsFilm
30 Rock2006ŚmiesznyWidowisko telewizyjne
Edison2005CzynFilm
Wolno palący2005Luther Pinks (jako James Todd Smith)Film
Amerykański tata!2005Sam HannaWidowisko telewizyjne
Mindhunters2004Gabe Jensen (jako James Todd Smith aka LL Cool J)Film
House M.D.2004ClarenceWidowisko telewizyjne
Uratuj nas od Evy2003Raymond 'Ray' Adams (jako James Todd Smith aka LL Cool J)Film
PACNIĘCIE.2003Deacon 'Deke' Kaye (jako James Todd Smith aka LL Cool J)Film
NCIS2003Sam HannaWidowisko telewizyjne
Rollerball2002Marcus RidleyFilm
Przyjdź królestwo twoje2001Ray Bud SlocumbFilm
aniołki Charliego2000Pan JonesFilm
Dowolna niedziela1999Julian WashingtonFilm
Głębokie niebieskie morze1999KaznodziejaFilm
Za głęboko1999Dwayne Gittens, BożeFilm
Złapany1998zrozumiałemFilm
Halloween H20: 20 lat później1998RonnyFilm
Zabiegać1998DarrylFilm
B * A * P * S1997LL Cool J.Film
Dotknąć1997LL Cool J.Film
Oz1997Jiggy WalkerWidowisko telewizyjne
Prawo do milczeniatysiąc dziewięćset dziewięćdziesiąty szóstyCharles Red TaylorFilm telewizyjny
Brak synchronizacji1995Jason St. JulianFilm
W domu1995Marion Hill, jaWidowisko telewizyjne
Zabawki1992Kapitan Patrick ZevoFilm
Przygody Pete'a i Pete'a1992Panie ThroneberryWidowisko telewizyjne
Trudna droga1991MenażkaFilm
Wildcats1986Raper (jako L.L. Cool J)Film
Pierwszy film1984Sam wywiad (1987)Widowisko telewizyjne
Pokaż więcej Pokaż mniej

Ekranowe pojedynki

  • Debbie Allen
    • W domu
      1995
    [zobacz mecz]
  • Gabrielle Union i LL Cool JGabrielle Union
    • Uratuj nas od Evy
      2003
    [zobacz mecz]

Ciekawe Artykuły

Wybór Redakcji

Joanna Wędrówka
Joanna Wędrówka
28 maja 2021... Joanna Going news, plotki, zdjęcia Joanny Going, biografia, lista chłopaków Joanna Going 2016. Historia związku. Lista związków Joanny Going. Historia randek Joanna Going, 2021, 2020, lista relacji Joanna Going.
Peter Karyd
Peter Karyd
28 maja 2021 ... Peter Karyd wiadomości, plotki, zdjęcia Petera Karyda, biografia, lista przyjaciół Petera Karyda 2016. Historia związku. Lista związków Petera Karyda. Peter Karyd historia randkowa, 2021, 2020, lista związków Peter Karyd.
Ulf Ekberg
Ulf Ekberg
28 maja 2021 ... Ulf Ekberg aktualności, plotki, zdjęcia Ulfa Ekberga, biografia, lista przyjaciół Ulfa Ekberga 2016. Historia związku. Lista relacji Ulfa Ekberga. Historia randek Ulfa Ekberga, 2021, 2020, lista związków Ulf Ekberg.
Dorival Júnior i Valeria Khodor Silvestre
Dorival Júnior i Valeria Khodor Silvestre
28 maja 2021 ... Dorival Júnior i Valeria Khodor Silvestre zdjęcia, wiadomości i plotki. Dowiedz się więcej o...
Axelle Laffont i Cyril Paglino
Axelle Laffont i Cyril Paglino
28 maja 2021 ... Axelle Laffont i Cyril Paglino zdjęcia, wiadomości i plotki. Dowiedz się więcej o...
Wilnelia Merced
Wilnelia Merced
28 maja 2021 ... Wilnelia Merced aktualności, plotki, zdjęcia Wilnelii Merced, biografia, lista chłopaków Wilnelii Merced 2016. Historia związku. Lista relacji Wilnelia Merced. Wilnelia Merced historia randek, 2021, 2020, lista związków Wilnelia Merced.
Fiona Loudon
Fiona Loudon
28 maja 2021 ... Fiona Loudon aktualności, plotki, zdjęcia Fiony Loudon, biografia, lista chłopaków Fiony Loudon 2016. Historia związku. Lista relacji Fiony Loudon. Fiona Loudon historia randek, 2021, 2020, lista związków Fiona Loudon.