Główny Relacje Pozwany Ullmann

Pozwany Ullmann

Pozwany Ullmann ŻonatyWiek 36 lat Zodiac Bliźnięta Relacje łącznie 1

Z kim on się teraz spotyka?

Janin Reinhardt i Kostja Ullmann Pozwany Ullmann i Janin Ullmann są małżeństwem od 27 maja 2016 roku od 4 lat. zobacz związek

Relacje

Kostja Ullmann nie miał żadnych innych związków, o których wiemy.

O

Kostja Ullmann to 36-letni niemiecki aktor urodzony 30 maja 1984 roku w Hamburgu w Niemczech. Jego znakiem zodiaku jest Bliźnięta



Kostja Ullmann znajduje się na następujących listach: aktorzy niemieccy, urodzenia z 1984 r. I niemieccy aktorowie.

Przyczynić się

Pomóż nam zbudować nasz profil Kostja Ullmann! Zaloguj sie dodawać informacje, zdjęcia i relacje, brać udział w dyskusjach i otrzymywać uznanie za swój wkład.

Statystyki relacji

RodzajCałkowityNajdłużejŚredniNajkrótsza
Żonaty114 lat, 2 miesiące--
Całkowity114 lat, 2 miesiące--

Detale

ImięPozwany
Drugie imięAleksandra
NazwiskoUllmann
Pełne imię i nazwisko w chwili urodzeniaOskarżony Alexander Ullmann
Wiek36 lat
Urodziny30 maja 1984
Miejsce urodzeniaHamburg, Niemcy
Wysokość5 '7' (170 cm)
Znak zodiakuBliźnięta
NarodowośćNiemiecki
Zawód tekstAktor
ZawódAktor
Lata aktywności1998 – obecnie

Kostja Ullmann (ur. 30 maja 1984) to niemiecki aktor, najbardziej znany z głównej roli w nagradzanym dramacie o dorastaniu Sommersturm (Letnia burza), który zyskał wiele uznania w całej Europie.



Więcej o Kostji Ullmannie Mniej o Kostji Ullmannie

Historia randek

Krata Lista Stół
#PartnerRodzajPoczątekKoniecDługość
1Płód UllmannaŻonaty2007teraźniejszość14 lat
Płód Ullmanna #1

Płód Ullmanna

2007

Oskarżony Ullmann i Janin Ullmann byli m ...[zobacz parę] #1

Płód Ullmanna

2007

Kostja Ullmann i Janin Ullmann są małżeństwem od 4 lat. Spotykali się przez 7 lat po spotkaniu w 2007 roku. Po 1 roku zaręczyn wzięli ślub 27 maja 2016 roku.

ile lat ma Sharon on y & r
Związek 14 lat PomiarWynikZodiak40%chiński zodiak1%Wysokość55%Wiek52%'> Zgodność 37% zobacz związek

Porównanie partnerów

NazwaWiekZodiakZawódNarodowość
Pozwany Ullmann 36 BliźniętaAktor
Niemiecki
Płód Ullmanna39 SkorpionAktorka
Niemiecki

Galeria zdjęć

(L) Robert Stadlober to Tobi, (R) Kostja Ullmann to Achim w Summer Storm (L) Robert Stadlober to Tobi, (R) Kostja Ullmann to Achim w Summer Storm (L) Miriam Morgenstern to Sandra, (R) Kostja Ullmann to Achim w Summer Storm (na górze) Robert Stadlober to Tobi, (na dole) Kostja Ullmann to Achim w Summer Storm (L) Robert Stadlober to Tobi, (R) Kostja Ullmann to Achim w Summer Storm

Filmografia

FilmRokPostaćRodzaj
Światła morskie2020Matti RosnerFilm telewizyjny
Z dziennika kierowcy Ubera2020BenWidowisko telewizyjne
Nic na to nie poradzimy2020SamuelFilm
Prawie doskonale zakochany2019Film telewizyjny
Nagle była to miłość2019JakubFilm telewizyjny
Piękne Niemcy2018Vincenzo Marconi (jung)Widowisko telewizyjne
WUFF2018DanielFilm
Bić2018JaspisWidowisko telewizyjne
Moja randka w ciemno z życiem2017Saliya kahawatteFilm
Happy Burnout2017DattyFilm
Kilimandżaro: podróż do życia2017Tom FärberFilm telewizyjny
Bibi & Tina: dziewczyny kontra chłopcy2016Leo SchmackesFilm
szmaragdowo-zielony2016James A.P. PimplebottomFilm
3 Turków i dziecko2015.Celal YildizFilm
Pary2015.Widowisko telewizyjne
Ślub nie jest dla tchórzy2015.WedługFilm telewizyjny
Najbardziej poszukiwany mężczyzna2014RasheedFilm
Saphirblau2014James A.P. PimplebottomFilm
Wchodzę2014Tom HerznerFilm
Młode Niemcy2014Niemiecki chłopakFilm
Źródła życia2013Młody KlausFilm
rubinowo czerwony2013James A. P. PimplebottomFilm
Duże miasto małe2013RonnyFilm
Neo Shop2013Friedrich SchillerWidowisko telewizyjne
Klucz2013Krótki film
Świat bez końca2012HolgerWidowisko telewizyjne
Martwa kobieta bez alibi2012Tim BernersFilm telewizyjny
Małżeństwo też nie jest rozwiązaniem2012LucaFilm telewizyjny
Anioł Stróż2012KurtFilm
Walka2012czerwiecWidowisko telewizyjne
Moje własne ciało i krew2011Oliver, oni sąFilm telewizyjny
Groupie nie zostają na śniadanie2010ChrizFilm
Amigo - Śmierć w dniu przyjazdu2010Rio BoschFilm telewizyjny
Dzikie kury i życie2009Max FischerFilm
Zagubiony Syn2009Rainer SchröderFilm telewizyjny
Czekam na Angelinę2008Momme UlmerFilm
Cud Berlina2008Marco KaiserFilm telewizyjny
Czas zwany życiem2008LucaFilm telewizyjny
Dzielna krawcowa2008Krawiec DavidFilm telewizyjny
Zmiana pozycji2007PozwolićFilm
Tajemniczy skarb Troi2007DemetriosFilm telewizyjny
Zaszczuty2006Jan WinklerFilm
Baruto no gakuen2006Hermann LakeFilm
Zakochany, więc i jak!2006Gość na przyjęciuFilm
Sekretna miłość - studentka i listonoszka2005Joe ReinhardtFilm telewizyjny
Prokurator2005Alex SchulzWidowisko telewizyjne
Czarne truskawki2005JonasKrótki film
Franziska Spiegel - Wspomnienie2005Przyjaciółka StefanieKrótki film
Koniec gry2005NacięcieKrótki film
Letnia burza2004AchimFilm
Wycieczka szkolna2004TobiFilm telewizyjny
Słoń: morderstwo nigdy nie podlega przedawnieniu ustawowemu2004David RillingWidowisko telewizyjne
Moja droga do ciebie nazywa się miłością2004Alexander NiebauerFilm telewizyjny
SOKO Kolonia2003Carsten VölkelWidowisko telewizyjne
Rodzina XXL2002Timo KramerFilm telewizyjny
Duet2002Fabian BergiusWidowisko telewizyjne
SOKO Leipzig2001Tomasz WaglerWidowisko telewizyjne
Koszmar małżeński2001Michael SchifferFilm telewizyjny
Donna Leon2000Antonio De VitaWidowisko telewizyjne
Używaj w Hamburgu2000Richie RennerWidowisko telewizyjne
Ziarna pieprzu1999RaphaelWidowisko telewizyjne
Dwóch mężczyzn przy piecu1999Jan, Jan FischerWidowisko telewizyjne
Zamek Einstein1998Albert EinsteinWidowisko telewizyjne
Król na Majorce1998Film telewizyjny
Zespół Alpha - ratownik na sali operacyjnej1997Benjamin AmbergWidowisko telewizyjne
Zespół ratownictwa powietrznego1997Jaskółka oknówkaWidowisko telewizyjne
Stubbe - indywidualnie dla każdego przypadku1995SzczeryWidowisko telewizyjne
Roth Rose1994Jörg FeilhaberWidowisko telewizyjne
Wolff's Turf1992Dominik BrenneckeWidowisko telewizyjne
obszar Metropolitalny1986Król ArumuganWidowisko telewizyjne
miejsce zbrodni1970Arian Bakthari, Kerim Korkmaz, Roger StahlWidowisko telewizyjne
Stalowa siatka1958NicolaiWidowisko telewizyjne
Børning 3Niemiecki RoyFilm
Pokaż więcej Pokaż mniej

Dyskusje

Wybór Redakcji

Joanna Wędrówka
Joanna Wędrówka
28 maja 2021... Joanna Going news, plotki, zdjęcia Joanny Going, biografia, lista chłopaków Joanna Going 2016. Historia związku. Lista związków Joanny Going. Historia randek Joanna Going, 2021, 2020, lista relacji Joanna Going.
Peter Karyd
Peter Karyd
28 maja 2021 ... Peter Karyd wiadomości, plotki, zdjęcia Petera Karyda, biografia, lista przyjaciół Petera Karyda 2016. Historia związku. Lista związków Petera Karyda. Peter Karyd historia randkowa, 2021, 2020, lista związków Peter Karyd.
Ulf Ekberg
Ulf Ekberg
28 maja 2021 ... Ulf Ekberg aktualności, plotki, zdjęcia Ulfa Ekberga, biografia, lista przyjaciół Ulfa Ekberga 2016. Historia związku. Lista relacji Ulfa Ekberga. Historia randek Ulfa Ekberga, 2021, 2020, lista związków Ulf Ekberg.
Dorival Júnior i Valeria Khodor Silvestre
Dorival Júnior i Valeria Khodor Silvestre
28 maja 2021 ... Dorival Júnior i Valeria Khodor Silvestre zdjęcia, wiadomości i plotki. Dowiedz się więcej o...
Axelle Laffont i Cyril Paglino
Axelle Laffont i Cyril Paglino
28 maja 2021 ... Axelle Laffont i Cyril Paglino zdjęcia, wiadomości i plotki. Dowiedz się więcej o...
Wilnelia Merced
Wilnelia Merced
28 maja 2021 ... Wilnelia Merced aktualności, plotki, zdjęcia Wilnelii Merced, biografia, lista chłopaków Wilnelii Merced 2016. Historia związku. Lista relacji Wilnelia Merced. Wilnelia Merced historia randek, 2021, 2020, lista związków Wilnelia Merced.
Fiona Loudon
Fiona Loudon
28 maja 2021 ... Fiona Loudon aktualności, plotki, zdjęcia Fiony Loudon, biografia, lista chłopaków Fiony Loudon 2016. Historia związku. Lista relacji Fiony Loudon. Fiona Loudon historia randek, 2021, 2020, lista związków Fiona Loudon.