Główny Relacje Jon Kortajarena

Jon Kortajarena

Jon KortajarenaMiejsce 1027 81Wiek 36 lat Zodiac Byk Relacje łącznie 3

Z kim on się teraz spotyka?

Według naszych danych Jon Kortajarena jest prawdopodobnie singlem.

Relacje

Jon Kortajarena był w związkach z Lukiem Evansem(2014)i Alfonso Bassave(2010).



kim jest Patti Labelle Dating

Podobno Jon Kortajarena związał się z Blanca Romero(2007).

O

Jon Kortajarena to 35-letni hiszpański model. Urodził się Jon Kortajarena Redruello 19 maja 1985 roku w Bilbao w Hiszpanii. Jest znany z The Money Guys (miejsce 6), Emporio Armani, Just Cavalli. Jego znakiem zodiaku jest Byk.

jest Anna Kendrick spotyka się z Zac Efron

Jon Kortajarena jest członkiem następujących list: urodzeń w 1985 r., Aktorzy homoseksualni i modele LGBT.



Przyczynić się

Pomóż nam zbudować nasz profil Jon Kortajarena! Zaloguj sie dodawać informacje, zdjęcia i relacje, brać udział w dyskusjach i otrzymywać uznanie za swój wkład.

Statystyki relacji

RodzajCałkowityNajdłużejŚredniNajkrótsza
Randkidwa11 lat, 4 miesiące9 lat, 4 miesiące7 lat, 4 miesiące
Plotki1---
Całkowity311 lat, 4 miesiące6 lat, 2 miesiące7 lat, 4 miesiące

Detale

ImięJon
NazwiskoKortajarena
Pełne imię i nazwisko w chwili urodzeniaJon Kortajarena Redruello
Wiek36 lat
Urodziny19 maja 1985
Miejsce urodzeniaBilbao, Hiszpania
Wysokość6 '2' (188 cm)
BudowaćSzczupły
Kolor oczuZielony
Kolor włosówBrązowy - jasny
OsobliwośćKości policzkowe, włosy, usta
Znak zodiakuByk
SeksualnośćGay
Religiachrześcijanin
Pochodzenie etniczneBiały
Narodowośćhiszpański
Zawód tekstMęski top model, aktor
ZawódModel
Bilet do sławyThe Money Guys (Miejsce 6), Emporio Armani, Just Cavalli
Agencja Talentów (np. Modelowanie)Unique Models - Kopenhaga, Select Model Management - Londyn, Success Models - Paris, Why Not Models - Mediolan, Next Company Model Agency - Wiedeń, IMG Models - Nowy Jork
Oficjalne strony internetowemodels.com/models/Jon-Kortajarena, www.unique.dk/eng/Direct-Image/Male/Jon-K, www.selectmodel.com/portfolio.aspx?nav=2&subnav=1&mdlid=759062&sexid=1&subid=9256&msubid= 9256 & alpha = il & a = 26 # sthash.ulJna7Oq.0AqUE52r.dpbs, men.successmodels.com/details_large.aspx?nav=2&sexid=1<r=j&subid=9361&modelid=14883&indx=0&a=1&n=17from model / jon_kortajarena, nymag.com/fashion/models/jkortajarena/jonkortajarena/, www.nextcompany.com/sedcard.php?id=647, www.imgmodels.com/details.aspx?navbtn=1&cityID=1&modelid=607135&pic=607135&pic= .jpg & subid = 10675 & mainubid = 10675 & catID = 4 & indx = 1, http://www.jonkortajarena.com/, Informacje o modelowaniu, https://web.archive.org/web/20120606053045/http://www.jonkortajarena.com/
PrzyjacielNicolas Bemberg, Andres Velencoso, Noah Mills, Stan Jouk, Oriol Elcacho, Joan Pedrola

Jon Kortajarena Redruello (urodzony 19 maja 1985) to hiszpański model i aktor. Prowadził kampanie reklamowe Just Cavalli, Versace, Giorgio Armani, Bally, Etro, Trussardi, Diesel, Mangano, Lagerfeld, Pepe Jeans, ale przede wszystkim H&M, Zara, Guess i Tom Ford przez kolejne sezony z tymi markami. 26 czerwca 2009 r. Forbes umieścił Kortajarenę na ósmym miejscu w rankingu 10 najbardziej udanych modeli męskich na świecie.

Więcej o Jonie Kortajarenie Mniej o Jonie Kortajarenie

Historia randek

Krata Lista Stół
#PartnerRodzajPoczątekKoniecDługość
3Luke EvansZwiązek2014 -
dwaAlfonso BassaveZwiązek2010 -
1Blanca RomeroSpotkanie R 20072007-
Luke Evans #3

Luke Evans

2014

Jon Kortajarena zaczął spotykać się z Luke'iem Evansem w ...[zobacz parę] Alfonso Bassave #dwa

Alfonso Bassave

2010

Alfonso Bassave i Jon Kortajarena są zaręczeni ...[zobacz parę] Blanca Romero #1Plotka

Blanca Romero

2007

Blanca Romero i Jon Kortajarena są rozdzieleni ...[zobacz parę] #3

Luke Evans

2014

Jon Kortajarena i Luke Evans spotykają się od 2014 roku.



który umawiał się z Bruno Marsem
Związek 7 lat PomiarWynikZodiak40%chiński zodiak1%Wysokość37%Wiek69%'> Zgodność 37% zobacz związek #dwa

Alfonso Bassave

2010

Alfonso Bassave i Jon Kortajarena są zaręczeni.

Związek 11 lat PomiarWynikZodiak100%chiński zodiak1%Wysokość55%Wiek1%'> Zgodność 39% zobacz związek #1

Blanca Romero

2007 (plotka)

Podobno Blanca Romero związała się z Jonem Kortajareną w 2007 roku.

PomiarWynikZodiak100%chiński zodiak1%Wysokość55%Wiek1%'> Zgodność 39% zobacz związek

Porównanie partnerów

NazwaWiekZodiakZawódNarodowość
Jon Kortajarena36 BykModel
hiszpański
Luke Evans42 BaranAktor
walijski
Alfonso Bassave41 Koziorożec
Blanca RomeroCztery pięć BykGospodarz talk-show
hiszpański

Galeria zdjęć

Jon Kortajarena L'Agent przez Agent Provocateur (2014) L'Agent przez Agent Provocateur (2014) L'Agent przez Agent Provocateur (2014) Rosja numer # 015 2019 Jon Kortajarena - GQ Magazine Pictorial [Hiszpania] (luty 2019) Jon Kortajarena - GQ Magazine Pictorial [Hiszpania] (luty 2019) Jon Kortajarena - GQ Magazine Pictorial [Hiszpania] (luty 2019) Jon Kortajarena - GQ Magazine Pictorial [Hiszpania] (luty 2019) Jon Kortajarena - GQ Magazine Pictorial [Hiszpania] (luty 2019) Jon Kortajarena - GQ Magazine Pictorial [Hiszpania] (luty 2019) Jon Kortajarena - GQ Magazine Pictorial [Hiszpania] (luty 2019)

Filmografia

FilmRokPostaćRodzaj
Konkurs Piosenki Eurowizji: The Story of Fire Saga2020Corin VladvitchFilm
Opowieści z pętli2020AlexWidowisko telewizyjne
Pełne morze2019Nicolas VazquezWidowisko telewizyjne
Prawda2018Marcos EguíaWidowisko telewizyjne
Papiery Aspern2018Jeffrey AspernFilm
Błysk2018OscarKrótki film
Futra2017GuilleFilm
Double Dutchess: Seeing Double2017Milfman (segment „M.I.L.F. $”)Film
Klif2016juliańskiFilm
Trzydzieści sześć godzin2016Mężczyzna 1Krótki film
Ma ma2015.Film
Andron2015.ŁukaszFilm
Quantico2015.Felix cordovaWidowisko telewizyjne
Mężczyzna 20002014Mężczyzna 2000 1Krótki film
Kawaler2009CarlosFilm
PrzeciwJuanitoKrótki film
Nigdy nie widzianyGuiriFilm
Pokaż więcej Pokaż mniej

Ciekawe Artykuły

Wybór Redakcji

James Maslow i Malese Jow
James Maslow i Malese Jow
28 maja 2021 ... James Maslow i Malese Jow, zdjęcia, wiadomości i plotki. Dowiedz się więcej o...
Lucie Safarova i Tomas Berdych
Lucie Safarova i Tomas Berdych
28 maja 2021 ... Lucie Safarova i Tomas Berdych zdjęcia, wiadomości i plotki. Dowiedz się więcej o...
Kremy francuskie (kot)
Kremy francuskie (kot)
28 maja 2021 ... Creme Puff (kot) aktualności, plotki, zdjęcia Creme Puffa (kot), biografia, lista chłopaków Creme Puff (kot) 2016. Historia związku. Lista związków Creme Puff (kot). Creme Puff (kot) historia randek, 2021, 2020, lista związków Creme Puff (kot).
Daniel Davis
Daniel Davis
28 maja 2021 ... Daniel Davis aktualności, plotki, zdjęcia Daniela Davisa, biografia, lista przyjaciół Daniela Davisa 2016. Historia związku. Lista związków Daniela Davisa. Daniel Davis historia randkowa, 2021, 2020, lista związków Daniela Davisa.
Kivanç Tatlitug i Beren Saat
Kivanç Tatlitug i Beren Saat
28 maja 2021 ... Kivanç Tatlitug i Beren Saat zdjęcia, wiadomości i plotki. Dowiedz się więcej o...
Cara Mia Wayans
Cara Mia Wayans
28 maja 2021 ... Cara Mia Wayans aktualności, plotki, zdjęcia Cara Mia Wayans, biografia, lista chłopaków Cara Mia Wayans 2016. Historia związku. Lista związków Cara Mia Wayans. Cara Mia Wayans historia randek, 2021, 2020, lista związków Cara Mia Wayans.
Doktor Jekyll i miła pani
Doktor Jekyll i miła pani
28 maja 2021 ... Doktor Jekyll i życzliwa pani wiadomości, plotki, zdjęcia doktora Jekylla i życzliwej pani, biografia, doktor Jekyll i uprzejma lista partnerek 2016. Historia związku. Doktor Jekyll i lista związków miłych kobiet. Doctor Jekyll and kind lady dating history, 2021, 2020, lista Doctor Jekyll and kind lady relations.