Główny Randki Jesse L. Martin

Jesse L. Martin

Jesse L. MartinWiek 52 lata Zodiak Koziorożec

Z kim on się teraz spotyka?

Według naszych danych Jesse L. Martin jest prawdopodobnie singlem.

Relacje

Nie mamy żadnych zapisów dotyczących przeszłych związków Jessego L. Martina.



O

Jesse L. Martin to 52-letni amerykański aktor. Urodził się jako Jesse Lamont Watkins 18 stycznia 1969 roku w Rocky Mount w stanie Wirginia, USA. Jest znany z Toma Collinsa w Rent, nowojorskiego detektywa Eda Greena z Law & Order, detektywa Joe Westa z The Flash. Jego znakiem zodiaku jest Koziorożec.

Jesse L. Martin brał udział w pojedynku na ekranie z Wilsonem Jermaine Heredia w Wynajem (2005).

Jesse L. Martin jest członkiem następujących list: amerykańscy aktorzy filmowi, amerykańscy aktorzy telewizyjni oraz aktorzy z Wirginii.



Przyczynić się

Pomóż nam zbudować nasz profil Jessego L. Martina! Zaloguj sie aby dodawać informacje, zdjęcia i relacje, dołączać do dyskusji i zdobywać uznanie za swój wkład.

Detale

ImięJesse
Drugie imięL.
NazwiskoJaskółka oknówka
Imię i nazwisko przy urodzeniuJesse Lamont Watkins
Alternatywne imieJesse Lamont Watkins, Jesse Lamont Martin, Jesse L. Martin, Jesse Martin
Wiek52 lata
Urodziny18 stycznia 1969
Miejsce urodzeniaRocky Mount, Wirginia, USA
Wysokość6' 2½' (189 cm)
BudowaćŚredni
Kolor oczuBrązowy - Ciemny
Kolor włosówczarny
Znak zodiakuKoziorożec
SeksualnośćProsto
Pochodzenie etniczneczarny
Narodowośćamerykański
Zawód TekstAktor, piosenkarz
ZawódAktor
Bilet do sławyTom Collins w Rent, NYPD detektyw Ed Green o prawie i porządku, detektyw Joe West w The Flash
Lata aktywności1993-obecnie

Jesse Lamont Martin (z domu Watkins; 18 stycznia 1969) to amerykański aktor i piosenkarz. Był inicjatorem roli Toma Collinsa na Broadwayu w musicalu Rent i występował w telewizji jako detektyw nowojorskiej policji Ed Green w Law & Order oraz kapitan Joe West w The Flash.

Więcej o Jesse L. Martin Mniej o Jesse L. Martin

Galeria zdjęć

Jerry Orbach Jesse L. Martin, Geena Davis i Nicollette Sheridan na 63. dorocznym rozdaniu Złotych Globów - Press Room (2016) Jesse L. Martin, Geena Davis i Nicollette Sheridan na 63. dorocznym rozdaniu Złotych Globów - Press Room (2016) Milena Govich jako detektyw Nina Cassady w prawie i porządku Opowieść wigilijna: musical - Jesse L. Martin Wypożycz oryginalną muzykę z Broadwayu z 1996 r Flash S04E12 Flash S04E12 Flash S04E12 Flash S04E12 Jesse L. Martin jako detektyw Joe West we Flashu Jesse L. Martin jako detektyw Joe West we Flashu

Filmografia

FilmRokPostaćRodzaj
Wynajem: na żywo2019Oryginalna obsada na Broadwayu w RENTFilm telewizyjny
Super dziewczyna2015.Joe ZachódWidowisko telewizyjne
Cichy rytm2014Wielebny JamesFilm
Błysk2014Digsy Foss, Joe West, Joseph WestWidowisko telewizyjne
Zofia pierwsza2013KaiWidowisko telewizyjne
Sekretne życie mężów i żon2013Greg CookeFilm telewizyjny
Radosny Hałas2012Marcus HillFilm
Rozbić2012Scott NicholsWidowisko telewizyjne
Przebicie2011Daryl KrólFilm
Alleluja2011Jared O'NealFilm telewizyjny
Uzdrawianie seksualne2010Marvin GayeFilm
F--K2010JesseKrótki film
Buffalo Bushido2009ShawnFilm
Piotr i Vandy2009PawełFilm
Filantrop2009Filip MaidstoneWidowisko telewizyjne
Boże Narodzenie Muppety: Listy do Świętego Mikołaja2008Pracownik pocztyFilm telewizyjny
Zjadacze ciastek2007JuddFilm
Andy Barker, P.I.2007Detektyw Ed GreenWidowisko telewizyjne
C.O.R.P.S2007Stos CollinsKrótki film
Wynajem2005Toma CollinsaFilm
Prawo i porządek: proces sądowy2005Detektyw Ed GreenWidowisko telewizyjne
Opowieść wigilijna: musical2004Duch świąteczny prezent, sprzedawca biletówFilm telewizyjny
Pora młodości2003Roc WilliamsFilm
Płonący Dom Miłości2002Andre AndersonKrótki film
Prawo i porządek: zamiar przestępczy2001Detektyw Ed GreenWidowisko telewizyjne
Głęboko w moim sercu1999Don WilliamsFilm telewizyjny
Prawo i porządek: specjalna jednostka ds. ofiar1999Ed ZielonyWidowisko telewizyjne
Restauracja1998QuincyFilm
Św. Nadziei 4131997Antonio CollinsWidowisko telewizyjne
Sojusznik McBeala1997Dr Greg ButtersWidowisko telewizyjne
Nowy Jork tajny1994Kaylen Foster, Mustafa HawkinsWidowisko telewizyjne
Pliki x1993Josh ExleyWidowisko telewizyjne
Prawo i porządek1990Detektyw Ed GreenWidowisko telewizyjne
amerykańscy mistrzowie1985NarratorWidowisko telewizyjne
Jedno życie do przeżycia1968QuincyWidowisko telewizyjne
Przewodnie światło1952KeithWidowisko telewizyjne
Pokaż więcej Pokaż mniej

Pojedynki ekranowe

  • Jesse L. Martin i Wilson Jermaine HerediaWilson Jermaine Heredia
    • Wynajem
      2005
    [zobacz pojedynek]

Ciekawe Artykuły

Wybór Redakcji

Co się stało ze wszystkimi dziećmi z piaskownicy?
Co się stało ze wszystkimi dziećmi z piaskownicy?
Życie dziecięcego aktora nie jest łatwe. Nawet jeśli zdobyli sławę jako dziecko, często mają trudności z przejściem do bardziej dojrzałych ról, gdy osiągną okres dojrzewania. ...
10 najbardziej kontrowersyjnych wojen okrętowych w historii fandomu anime
10 najbardziej kontrowersyjnych wojen okrętowych w historii fandomu anime
Jeśli jesteś typem fanatyka anime, który jest zadowolony z oglądania programów i trzymania się z dala od Internetu, możesz nie wiedzieć, jak gorąca jest wysyłka. Ale jeśli ty ...
Znani absolwenci Uniwersytetu Waszyngtońskiego
Znani absolwenci Uniwersytetu Waszyngtońskiego
Lista słynnych absolwentów Uniwersytetu Waszyngtońskiego wraz ze zdjęciami, jeśli są dostępne. Wybitni absolwenci University of Washington to gwiazdy, które ...
Roby Schinasi i Lorie (francuska piosenkarka)
Roby Schinasi i Lorie (francuska piosenkarka)
28 maja 2021 ... Roby Schinasi i Lorie (francuska piosenkarka) zdjęcia, wiadomości i plotki. Dowiedz się więcej o...
Świecące cytaty z filmu
Świecące cytaty z filmu
Najlepsze cytaty z The Shining, z klipami filmowymi posortowanymi przez fanów. Ta lista świetnych cytatów filmowych z Lśnienia zawiera najsłynniejsze wiersze z ...
Pamela Horton
Pamela Horton
28 maja 2021 ... Pamela Horton aktualności, plotki, zdjęcia Pameli Horton, biografia, lista chłopaków Pameli Horton 2016. Historia związku. Lista relacji Pamela Horton. Pamela Horton historia randek, 2021, 2020, lista związków Pamela Horton.
Najlepsze gry wideo o wilkołakach w historii
Najlepsze gry wideo o wilkołakach w historii
Najlepsze gry wideo o wilkołakach lub z wilkołakami, oceniane przez miłośników Lycan na całym świecie. Głosuj na swoje ulubione gry, od nowych po stare wydania.