Główny Relacje Cukier Arianne

Cukier Arianne

Cukier Arianne DługoterminowyWiek 46 lat Zodiac Bliźnięta Relacje łącznie 3 Dzieci 1 dziecko

Z kim ona teraz się spotyka?

Arianne Zucker i Shawn ChristianArianne Zucker i Shawn Christian są w długotrwałym związku od stycznia 2014 roku. zobacz związek

Relacje

Arianne Zucker była wcześniej żoną Kyle'a Lowdera(2002-2014).

Arianne Zucker była zaręczona z Michaelem Dietzem(1998 - 1999).



rufus sewell żona amy gardner

O

Arianne Zucker to 46-letnia amerykańska aktorka. Urodziła się jako Arianne Bethene Zucker 3 czerwca 1974 roku w Northridge w Kalifornii w USA i uczyła się w Chatsworth High School w Chatsworth w Kalifornii. Słynie z Nicole Walker On Days Of Our Lives. Jej znakiem zodiaku jest Bliźnięta.

Arianne Zucker brała udział w 7 ekranowych pojedynkach, w tym Eric Martsolf w Dni naszego życia (1965), Galen Low in Dni naszego życia (1965), Bryan Dattilo in Dni naszego życia (1965), Roscoe Urodzony w Dni naszego życia (1965)i James Scott w Dni naszego życia (1965).

Arianne Zucker znajduje się na następujących listach: aktorzy z Kalifornii, amerykańscy Żydzi i żydowscy aktorzy.



Przyczynić się

Pomóż nam zbudować nasz profil Arianne Zucker! Zaloguj sie dodawać informacje, zdjęcia i relacje, brać udział w dyskusjach i otrzymywać pochwały za swój wkład.

Wesley Morgan Aktor Life of Riley

Statystyki relacji

RodzajCałkowityNajdłużejŚredniNajkrótsza
Żonaty113 lat, 4 miesiące--
Zaręczony12 lata--
Randki17 lat, 4 miesiące--
Całkowity313 lat, 4 miesiące7 lat, 6 miesięcy2 lata

Detale

ImięArianne
Drugie imięBethene
Nazwiskocukier
Pełne imię i nazwisko w chwili urodzeniaArianne Bethene Sugar
Alternatywne imieAri, Ari Zucker, Arianne Bethene Zucker, Arianne Zucker
Wiek46 lat
Urodziny3 czerwca 1974
Miejsce urodzeniaNorthridge, Kalifornia, USA
Wysokość175 cm
BudowaćSzczupły
Kolor oczuniebieski
Kolor włosówBlond
Znak zodiakuBliźnięta
SeksualnośćProsto
Religiażydowski
Pochodzenie etniczneBiały
Narodowośćamerykański
LiceumChatsworth High School, Chatsworth, CA (1992), Chatsworth High School w Chatsworth w Kalifornii
Zawód tekstAktorka
ZawódAktorka
Bilet do sławyNicole Walker o dniach naszego życia
Lata aktywności1998 – obecnie
Oficjalne strony internetowehttp://www.officialarizucker.com/about.html
OjciecBarry Sugar
MatkaBarbara Zucker
BratTodd Sugar
Ulubieni ludzieErnest Hemingway (autor)
Ulubione programy telewizyjneZyciowa zmiana
Ulubione zespołyLowkeezy

Arianne Bethene Zucker (ur. 3 czerwca 1974), amerykańska aktorka i modelka. Jest znana z grania jako Nicole Walker w dziennej operze mydlanej NBC Days of Our Lives od 1998 roku.

Więcej o Arianne Zucker Mniej o Arianne Zucker

Historia randek

Krata Lista Stół
#PartnerRodzajPoczątekKoniecDługość
3Shawn ChristianZwiązekSty 2014Sty 2014-
dwaKyle LowderŻonatyListopad 2000Luty 201413 lat
1Michael DietzZwiązek199719992 lata
Shawn Christian #3

Shawn Christian

2014

Arianne Zucker i Shawn Christian byli ...[zobacz parę] Kyle Lowder #dwa

Kyle Lowder

2000 - 2014

Kyle Lowder i Arianne Zucker rozwiedli się ...[zobacz parę] Michael Dietz #1

Michael Dietz

1997 - 1999

Michael Dietz i Arianne Zucker rozstali się w ...[zobacz parę] #3

Shawn Christian

2014

Arianne Zucker i Shawn Christian byli w związku od stycznia 2014 do stycznia 2014.



PomiarWynikZodiak100%chiński zodiak1%Wysokość55%Wiek69%'> Zgodność 56% zobacz związek #dwa

Kyle Lowder

2000 - 2014

Kyle Lowder i Arianne Zucker byli małżeństwem przez 11 lat. Spotykali się przez rok po spotkaniu w listopadzie 2000 roku. Po ośmiomiesięcznym zaręczynach pobrali się 3 sierpnia 2002 roku. 11 lat później rozstali się w 2014 roku i rozwiedli w marcu 2014 roku.

Związek 13 lat PomiarWynikZodiakdwadzieścia%chiński zodiak1%Wysokość55%Wiek1%'> Zgodność 19% Dzieci 1 dziecko zobacz związek #1

Michael Dietz

1997 - 1999

Michael Dietz i Arianne Zucker byli zaręczeni przez 1 rok. Spotykali się przez rok po spotkaniu w 1997 roku. Zaręczyli się w 1998 roku, ale później rozstali się w 1999 roku.

Związek 2 lata PomiarWynikZodiak80%chiński zodiak100%Wysokość55%Wiek84%'> Zgodność 80% zobacz związek

Porównanie partnerów

NazwaWiekZodiakZawódNarodowość
Cukier Arianne46 BliźniętaAktorka
amerykański
Shawn Christian55 StrzelecAktor
amerykański
Kyle Lowder40 PannaAktor
amerykański
Michael Dietzpięćdziesiąt WodnikAktor
amerykański

Dzieci

NazwaPłećUrodzonyWiekInny rodzic
IzabelaPłeć żeńska7 grudnia 200911 lat Kyle Lowder

Galeria zdjęć

Arianne Zucker i Shawn Christian - rozgłos Ari Zucker - przyjęcie nominowane do nagrody Daytime Emmy Awards 2018 w Hollywood Ari Zucker - przyjęcie nominowane do nagrody Daytime Emmy Awards 2018 w Hollywood Ari Zucker - przyjęcie nominowane do nagrody Daytime Emmy Awards 2018 w Hollywood Ari Zucker - przyjęcie nominowane do nagrody Daytime Emmy Awards 2018 w Hollywood Ari Zucker - przyjęcie nominowane do nagrody Daytime Emmy Awards 2018 w Hollywood Ari Zucker - przyjęcie nominowane do nagrody Daytime Emmy Awards 2018 w Hollywood Cukier Arianne Arianne Zucker - Wydarzenie fanowskie „Day Of Days”, Universal City - 01.11.2008 Arianne Zucker - Wydarzenie fanowskie „Day Of Days”, Universal City - 01.11.2008 Arianne Zucker - Wydarzenie fanowskie „Day Of Days”, Universal City - 01.11.2008 Arianne Zucker - Wydarzenie fanowskie „Day Of Days”, Universal City - 01.11.2008

Filmografia

FilmRokPostaćRodzaj
Potwory Kalifornii2021Film
Wciąż mówimy Grace2020BettyFilm
Morderstwa niani2020SherylFilm
Syrenka na Boże Narodzenie2019Tiffany DevereauxFilm telewizyjny
Koszmar opiekunki2018Audra MonroseFilm telewizyjny
Jego doskonała obsesja2018Allison JonesFilm
Ladies of the Lake: Return to Avalon2018Lisa RothWidowisko telewizyjne
Mommy Be Mine2018Lianne HughesFilm telewizyjny
Roztrzaskany2017MaureenFilm
Web Cam Girls2017RachelFilm telewizyjny
Zabójca byłej żony2017LauraFilm
Zagubione dziewczyny2016Rachel (niewymieniony w czołówce)Krótki film
Asystent zabójcy2016Suzanne AustinFilm
Panie Jeziora2016jasnyWidowisko telewizyjne
Różowe balony2014TaraKrótki film
Wykonawca2013KateFilm
DeVanity2011Julia RegisWidowisko telewizyjne
Ostatni ratunek2009JessicaFilm
Życie ogółem2008Winifred MarshallWidowisko telewizyjne
Nadprzyrodzony2005Nicole WalkerWidowisko telewizyjne
CSI: Miami2002Brenda CollettWidowisko telewizyjne
Szukam Bobby D.2001ShannonKrótki film
Dni naszego życia1965Nicole DiMera, Nicole Walker, Nicole Walker KiriakisWidowisko telewizyjne
Pokaż więcej Pokaż mniej

Ekranowe pojedynki

  • Arianne Zucker i Eric MartsolfEric Martsolf
    • Dni naszego życia
      1965
    [zobacz mecz]
  • Arianne Zucker i Galen LowGalen Low
    • Dni naszego życia
      1965
    [zobacz mecz]
  • Bryan Dattilo
    • Dni naszego życia
      1965
    [zobacz mecz]
  • Roscoe Born
    • Dni naszego życia
      1965
    [zobacz mecz]
  • James Scott i Arianne ZukerJames Scott
    • Dni naszego życia
      1965
    [zobacz mecz]
  • John Aniston i Adrianne ZukerJohn Aniston
    • Dni naszego życia
      1965
    [zobacz mecz]
  • Kyle Lowder i Arianne ZukerKyle Lowder
    • Dni naszego życia
      1965
    [zobacz mecz]

Ciekawe Artykuły

Wybór Redakcji

Darren Pettie
Darren Pettie
28 maja 2021 ... Darren Pettie wiadomości, plotki, zdjęcia Darrena Pettiego, biografia, lista przyjaciół Darrena Pettiego 2016. Historia związku. Lista relacji Darrena Pettiego. Darren Pettie historia randek, 2021, 2020, lista związków Darren Pettie.
Marisha Ray i Matthew Mercer
Marisha Ray i Matthew Mercer
28 maja 2021 ... Marisha Ray i Matthew Mercer zdjęcia, wiadomości i plotki. Dowiedz się więcej o...
Paulo Zulu
Paulo Zulu
28 maja 2021... Paulo Zulu wiadomości, plotki, zdjęcia Paulo Zulu, biografia, lista dziewczyn Paulo Zulu 2016. Historia związku. Lista związków Paulo Zulu. Historia randek Paulo Zulu, 2021, 2020, lista związków Paulo Zulu.
Sandra Bullock i Benjamin Bratt
Sandra Bullock i Benjamin Bratt
28 maja 2021 ... Sandra Bullock i Benjamin Bratt zdjęcia, wiadomości i plotki. Dowiedz się więcej o...
Katja Nyberg
Katja Nyberg
28 maja 2021 ... Katja Nyberg aktualności, plotki, zdjęcia Katji Nyberg, biografia, lista przyjaciół Katji Nyberg 2016. Historia związku. Lista relacji Katja Nyberg. Katja Nyberg historia randek, 2021, 2020, lista związków Katja Nyberg.
Carol Tiggs
Carol Tiggs
28 maja 2021... Wiadomości Carol Tiggs, plotki, zdjęcia Carol Tiggs, biografia, lista chłopaków Carol Tiggs 2016. Historia związku. Lista relacji Carol Tiggs. Historia randek Carol Tiggs, 2021, 2020, lista związków Carol Tiggs.
Candice Bergen
Candice Bergen
28 maja 2021 ... Candice Bergen aktualności, plotki, zdjęcia Candice Bergen, biografia, lista chłopaków Candice Bergen 2016. Historia związku. Lista związków Candice Bergen. Candice Bergen historia randek, 2021, 2020, lista związków Candice Bergen.