Główny Relacje Antonio Cupo

Antonio Cupo

Antonio Cupo RandkiWiek 43 lata Zodiac Koziorożec Relacje łącznie 1

Z kim on się teraz spotyka?

Antonio Cupo i Margareth MadeMargareth Madè zaczęła spotykać się z Antonio Cupo w maju 2010. zobacz związek

Relacje

Antonio Cupo nie miał żadnych innych związków, o których wiemy.

O

Antonio Cupo to 43-letni kanadyjski aktor urodzony 10 stycznia 1978 roku w Vancouver w Kolumbii Brytyjskiej w Kanadzie. Jego znakiem zodiaku jest Koziorożec



Antonio Cupo grał na ekranie w pojedynku z Lisą Whelchel Na dobre i na złe (2014).

Antonio Cupo jest członkiem następujących list: urodzeń w 1978 r., Kanadyjscy aktorzy filmowi i Kanadyjczycy pochodzenia włoskiego.

Przyczynić się

Pomóż nam zbudować nasz profil Antonio Cupo! Zaloguj sie dodawać informacje, zdjęcia i relacje, brać udział w dyskusjach i otrzymywać pochwały za swój wkład.



Statystyki relacji

RodzajCałkowityNajdłużejŚredniNajkrótsza
Randki110 lat, 12 miesięcy--
Całkowity110 lat, 12 miesięcy--

Detale

ImięAntonio
NazwiskoKontyngent
Pełne imię i nazwisko w chwili urodzeniaAntonio Cupo
Alternatywne imieAntonio Cupo
Wiek43 lata
Urodziny10 stycznia 1978
Miejsce urodzeniaVancouver, Kolumbia Brytyjska w Kanadzie
Wysokość6 '0¾' (185 cm)
BudowaćAtletyczny
Kolor oczuZielony
Kolor włosówBrązowy - ciemny
Znak zodiakuKoziorożec
SeksualnośćProsto
Pochodzenie etniczneBiały
Narodowośćkanadyjski
UniwersytetUniwersytet Brytyjskiej Kolumbii
Zawód tekstAktor
ZawódAktor
Lata aktywności2000 – obecnie

Antonio Cupo (urodzony 10 stycznia 1978) to kanadyjski aktor filmowy i telewizyjny.

Więcej o Antonio Cupo Mniej o Antonio Cupo

Historia randek

Krata Lista Stół
#PartnerRodzajPoczątekKoniecDługość
1Margareth MadèZwiązekMaj 2010teraźniejszość11 lat
Margareth Madè #1

Margareth Madè

2010

Margareth Madè zaczęła spotykać się z Antonio Cupo w dniu ...[zobacz parę] #1

Margareth Madè

2010

Margareth Madè i Antonio Cupo spotykają się od maja 2010 roku.

Związek 11 lat PomiarWynikZodiak80%chiński zodiakdwadzieścia%Wysokość55%Wiek72%'> Zgodność 57% zobacz związek

Porównanie partnerów

NazwaWiekZodiakZawódNarodowość
Antonio Cupo43 KoziorożecAktor
kanadyjski
Margareth Madè38 RakModel
Włoski

Galeria zdjęć

Antonio Cupo Antonio Cupo Antonio Cupo Antonio Cupo

Filmografia

FilmRokPostaćRodzaj
Legenda La Llorona2020Andrew CandlewoodFilm
Sypiając z niebezpieczeństwem2020Paul CarterFilm telewizyjny
Boże Narodzenie w Glenbrooke2020Kyle BuchananFilm telewizyjny
Sklepienie2019Dominic RuggieroFilm
Blood & Treasure2019Kapitan Bruno FabiWidowisko telewizyjne
Mieć i trzymać2019JoeFilm telewizyjny
Przebiegła niania2018BrianFilm telewizyjny
Muza2018Sayres (Craig)Film telewizyjny
Zdarzyło się w Los Angeles2017MichaelFilm
Plaże2017John PierceFilm telewizyjny
Córka na sprzedaż2017John GallantFilm telewizyjny
lód2016NacięcieWidowisko telewizyjne
Wszystko dla miłości2016Charles HodgesFilm telewizyjny
Nierealny2015HarnadoWidowisko telewizyjne
Body of Deceit2015MaksFilm
Muzyka we mnie2015BenFilm telewizyjny
Robię, robię, robię2015Peter LorenzoFilm telewizyjny
Anita B.2014doFilm
Przewodnik dla dziewczyn na temat rozwodu2014MatteoWidowisko telewizyjne
W moich snach2014MarioFilm telewizyjny
Bomb Girls: W obliczu wroga2014Marco MorettiFilm telewizyjny
Na dobre i na złe2014RamaFilm telewizyjny
Dobra Pani2014David WaterfordFilm telewizyjny
Przysięga przemocy2014Film telewizyjny
Świąteczny ogon2014Jack BurginFilm telewizyjny
Mąż2013Mark RomanFilm
Czapki z głów na Boże Narodzenie!2013Nick BowersFilm telewizyjny
Tajemnice sprzedaży garażowej2013W rzeczywistości AndronicusWidowisko telewizyjne
Dzień oblężenia: 11 września 16832012Książę LorenyFilm
Bomb Girls2012Marco MorettiWidowisko telewizyjne
American Mary2012Billy BarkerFilm
Miłość na paradzie w Święto Dziękczynienia2012Henry WilliamsFilm telewizyjny
6 stopni w kolorze żółtym2012Mathias CaruanaWidowisko telewizyjne
Cień losu2011Antonio PrincipatoWidowisko telewizyjne
Magic Beyond Words: The J.K. Rowling Story2011Jorge ArantesFilm telewizyjny
Więzień tajemnicy2010Film
Rytm życia2010AntonioFilm telewizyjny
Barbarossa2009Alberto dell'OrtoFilm
Uśmiechnij się2009TommyFilm
Cała prawda2009TomaszFilm telewizyjny
W oczach zabójcy2009Alessandro ViscontiFilm telewizyjny
Carnera: Walking Mountain2008Max BaerFilm
Elegia2008Młodszy mężczyznaFilm
Tajemnice Murdocha2008Carl RodriguezWidowisko telewizyjne
Moi lekarze2008Dott. Anthony Ross (2008)Widowisko telewizyjne
Notatki miłosne2007Jamie DerringerFilm telewizyjny
szabasowy2007PawełWidowisko telewizyjne
Zagubieni za kratkami2006Kevin ReeseFilm telewizyjny
Nadprzyrodzony2005Whitman Van NessWidowisko telewizyjne
Hollywood leci2004LucaFilm telewizyjny
Słowo ja2004Beck BishopWidowisko telewizyjne
Film Lizzie McGuire2003Model nr 2Film
Czarna szarfa2003MateuszWidowisko telewizyjne
Elisa di Rivombrosa2003Christian Grey (2005)Widowisko telewizyjne
Święty grzesznik2002Bracie GregoryFilm telewizyjny
Wzięty2002Tony, gitarzystaWidowisko telewizyjne
Just Cause2001Ian StoryWidowisko telewizyjne
Co teraz MTV?2001BradfordWidowisko telewizyjne
Jednostka specjalna 22001Dylan MichaelsWidowisko telewizyjne
Po2001Krótki film
ICE: Beyond Cool2001JoshFilm telewizyjny
Andromeda2000Poruczniku GadellWidowisko telewizyjne
Mroczny Anioł2000Mężczyzna X5, parkingowyWidowisko telewizyjne
Just Deal2000JoshWidowisko telewizyjne
Nieśmiertelny2000Młody RafeWidowisko telewizyjne
Żebraki i Wybieracze1999RamaWidowisko telewizyjne
Bardzo dziwne1999GitarzystaWidowisko telewizyjne
Pokaż więcej Pokaż mniej

Ekranowe pojedynki

  • Lisa Whelchel
    • Na dobre i na złe
      2014
    [zobacz mecz]

Ciekawe Artykuły