Główny Relacje Alicia Dea Josipovic

Alicia Dea Josipovic

Alicia Dea Josipovic PojedynczyWiek 30 lat Zodiak Wodnik Relacje łącznie 1

Z kim ona teraz się spotyka?

Alicia Dea Josipovic jest obecnie singlem.

Relacje

Alicia Dea Josipovic była w związku z Munro Chambers.



związek kirsten dunst i jesse bradford

O

Alicia Dea Josipovic to 30-letnia kanadyjska aktorka. Urodziła się 16 lutego 1991 roku w Toronto, Ontario w Kanadzie. Słynie z filmu Degrassi: The Next Generation. Jej znakiem zodiaku jest Wodnik.

darnell gregorio-de palma

Przyczynić się

Pomóż nam zbudować nasz profil Alicii Dea Josipovic! Zaloguj sie dodawać informacje, zdjęcia i relacje, brać udział w dyskusjach i otrzymywać uznanie za swój wkład.

Statystyki relacji

RodzajCałkowityNajdłużejŚredniNajkrótsza
Randki1---
Całkowity1--

Detale

ImięAlicia
Drugie imiędać
NazwiskoJosipovic
Pełne imię i nazwisko w chwili urodzeniaAlicia Dea Josipovic
Alternatywne imieLeesh, Alicia Dea Vita Jones, Alicia Josipovic, Alicia Dea Josipovic, Alicia Vita Jones, Leeshy, Alicia Dea
Wiek30 lat
Urodziny16 lutego 1991
Miejsce urodzeniaToronto, Ontario, Kanada
Wysokość5 '5' (165 cm)
BudowaćSzczupły
Kolor oczuBrązowy - ciemny
Kolor włosówczarny
Znak zodiakuWodnik
SeksualnośćProsto
Pochodzenie etniczneBiały
Narodowośćkanadyjski
Zawód tekstAktorka, tancerka
ZawódAktorka
Bilet do sławyDegrassi: następna generacja
PrzyjacielMelinda Shankar, Justin Kelly, Munro Chambers
Więcej o Alicii Dea Josipovic Mniej o Alicii Dea Josipovic

Historia randek

Krata Lista Stół
#PartnerRodzajPoczątekKoniecDługość
1Munro ChambersNieznany R -
Munro Chambers #1Plotka

Munro Chambers

Alicia Dea Josipovic i Munro Chambers były ...[zobacz parę] #1

Munro Chambers

(Plotka)

Mówi się, że Alicia Dea Josipovic związała się z Munro Chambers.



PomiarWynikZodiak80%chiński zodiak100%Wysokość55%Wiek98%'> Zgodność 83% zobacz związek

Porównanie partnerów

NazwaWiekZodiakZawódNarodowość
Alicia Dea Josipovic 30 WodnikAktorka
kanadyjski
Munro Chambers30 LewAktor
kanadyjski

Galeria zdjęć

Alicia Josipovic - rozgłos Alicia Josipovic - Tapety Alicia Josipovic - rozgłos Alicia Josipovic - rozgłos Alicia Josipovic - rozgłos Alicia Josipovic - rozgłos Alicia Josipovic - rozgłos Alicia Josipović - ceremonia wręczenia nagród Alicia Josipovic - sesja zdjęciowa Alicia Josipovic - Tapety Alicia Josipovic - Tapety Alicia Josipovic - Tapety

Filmografia

FilmRokPostaćRodzaj
Pielęgniarki2020ŚmiałoWidowisko telewizyjne
Oddzwonić2020KellyFilm
PSA zakończona rzezią na żywo2020Narrator (głos)Krótki film
Małżeństwo: niemożliwe2018AshleyFilm
Okup2017Dawn EastmanWidowisko telewizyjne
Tajemnice Frankiego Drake'a2017WypadWidowisko telewizyjne
Na dobre i na złe2014SophiaFilm telewizyjny
Królować2013DaphneWidowisko telewizyjne
Debra2011Dancy CologneWidowisko telewizyjne
Cichy świadek2011Alison TaylorFilm telewizyjny
Camp Rock 2: The Final Jam2010Obozowa gwiazda tancerkaFilm telewizyjny
Harriet the Spy: Blog Wars2010TancerkaFilm telewizyjny
Clive Houston, mamy problem2010Dama w krótkiej spódnicyKrótki film
Tajemnice Murdocha2008Kathleen CooperWidowisko telewizyjne
Degrassi: Mini2008Bianca DeSousaWidowisko telewizyjne
Degrassi: następna generacja2001Bianca DeSousaWidowisko telewizyjne
Pokaż więcej Pokaż mniej

Dyskusje

Wybór Redakcji

Najlepsze filmy o Elizabeth Hurley
Najlepsze filmy o Elizabeth Hurley
Lista najlepszych filmów z Elizabeth Hurley, z przyczepami filmowymi, jeśli są dostępne, oceniane od najlepszego do najgorszego. Najbardziej dochodowe filmy Elizabeth Hurley mają ...
Znane zespoły z Meksyku
Znane zespoły z Meksyku
Lista znanych meksykańskich zespołów i muzyków solowych, posortowana według popularności. Te popularne zespoły z Meksyku wywodzą się z wielu różnych gatunków muzycznych ...
Aracelis Bocchio
Aracelis Bocchio
28 maja 2021 ... Aracelis Bocchio aktualności, plotki, zdjęcia Aracelisa Bocchio, biografia, lista chłopaków Aracelisa Bocchio 2016. Historia związku. Lista związków Aracelis Bocchio. Historia randek Aracelis Bocchio, 2021, 2020, lista związków Aracelis Bocchio.
Najlepsze włoskie piwa
Najlepsze włoskie piwa
Lista najlepszych piw warzonych we Włoszech, wybranych przez miłośników piwa, znawców napojów i podróżników po świecie. W szczególności ta największa lista piw zawiera tylko ...
Najlepsze filmy Thilakana
Najlepsze filmy Thilakana
Lista najlepszych filmów Thilakana, z dostępnymi zwiastunami filmów, ocenianymi od najlepszego do najgorszego. Najbardziej dochodowe filmy Thilakana zdobyły wiele nagród ...
Andrea Haugen
Andrea Haugen
28 maja 2021 ... Andrea Haugen aktualności, plotki, zdjęcia Andrei Haugen, biografia, lista chłopaków Andrei Haugen 2016. Historia związku. Lista relacji Andrei Haugen. Andrea Haugen historia randek, 2021, 2020, lista związków Andrea Haugen.
Jason George
Jason George
28 maja 2021... Wiadomości Jasona George'a, plotki, zdjęcia Jasona George'a, biografia, lista dziewczyn Jasona George'a 2016. Historia związku. Lista związków Jasona George'a. Historia randek Jason George, 2021, 2020, lista relacji Jason George.