Główny Relacje Alexandra Chando

Alexandra Chando

Alexandra Chando RandkiWiek 34 lata Zodiac Lew Relacje łącznie 1

Z kim ona teraz się spotyka?

Michael Trevino i Alexandra ChandoMówi się, że Michael Trevino spotyka się z Alexandrą Chando od września 2015 roku. zobacz związek

Relacje

Alexandra Chando nie miała żadnych innych związków, o których wiemy.

O

Alexandra Chando to 34-letnia amerykańska aktorka. Urodziła się jako Alexandra Nicole Chando 28 lipca 1986 roku w Bethlehem, w stanie Pensylwania, w Stanach Zjednoczonych. Słynie z Emmy / Sutton w The Lying Game. Jej znakiem zodiaku jest Lew.



Alexandra Chando brała udział w 4 ekranowych pojedynkach, w tym z Blairem Redfordem Gra w kłamstwa (2011), Brad Benedict in Zamek (2009), Christian Alexander in Gra w kłamstwa (2011)i Zach Roerig Jak świat się obraca (1956).

Alexandra Chando znajduje się na następujących listach: amerykańscy aktorzy filmowi, amerykańscy aktorzy telewizyjni i amerykańscy aktorzy dziecięcy.

Przyczynić się

Pomóż nam zbudować nasz profil Alexandra Chando! Zaloguj sie dodawać informacje, zdjęcia i relacje, brać udział w dyskusjach i otrzymywać uznanie za swój wkład.



kim jest Harvey Levin randki

Statystyki relacji

RodzajCałkowityNajdłużejŚredniNajkrótsza
Randki15 lat, 8 miesięcy--
Całkowity15 lat, 8 miesięcy--

Detale

ImięAlexandra
Drugie imięNicole
NazwiskoChando
Pełne imię i nazwisko w chwili urodzeniaAlexandra Nicole Chando
Alternatywne imieAlex, Ali, Alexandra Nicole Chando, Alexandra Chando
Wiek34 lata
Urodziny28 lipca 1986
Miejsce urodzeniaBethlehem, Pensylwania, USA
Wysokość5 '3' (160 cm)
Waga105 funtów (48 kg)
BudowaćSzczupły
Kolor oczuBrązowy - jasny
Kolor włosówBrązowy - ciemny
Znak zodiakuLew
Religiachrześcijanin
Pochodzenie etniczneBiały
Narodowośćamerykański
LiceumLiceum Liberty, Betlejem
UniwersytetManhattan College
Zawód tekstAktorka (13 kredytów) Self (2 kredyty)
ZawódAktorka
Bilet do sławyEmma / Sutton on The Lying Game
Lata aktywności2002 – obecnie
Agencja Talentów (np. Modelowanie)The Gersh Agency, Nick Collins, Melanie Elman, agent, J.Mitchell Management, Maggie Schuster, menedżer
Rozmiar buta7
Oficjalne strony internetowetwitter.com/alexandrachando, www.facebook.com/pages/Alexandra-Chando/277711272302300, instagram.com/achando/
OjciecSteve Chando
MatkaRebecca Chando
BratBenjamin Chando, Christopher Chando
PrzyjacielBlair Redford, Allie Gonino, Alice Greczyn, Andy Buckley, Helen Slater, Charisma Carpenter, Kirsten Prout, Sharon Pierre-Louis, Zach Roerig, Martin Spanjers

Alexandra Chando (ur. 28 lipca 1986), amerykańska aktorka. Znana jest z roli Maddie Coleman w telenoweli CBS As the World Turns oraz z podwójnej roli jako identyczne bliźnięta, Emma Becker i Sutton Mercer w serialu ABC Family The Lying Game.

Więcej o Alexandrze Chando Mniej o Alexandrze Chando

Historia randek

Krata Lista Stół
#PartnerRodzajPoczątekKoniecDługość
1Michael TrevinoZwiązek R Wrz 2015teraźniejszość5 lat
Michael Trevino #1Plotka

Michael Trevino

2015.

Mówi się, że Michael Trevino spotyka się z Alexą ...[zobacz parę] #1

Michael Trevino

2015 (plotka)

Mówi się, że Michael Trevino związał się z Alexandrą Chando we wrześniu 2015 roku.

Związek 5 lat PomiarWynikZodiak80%chiński zodiak1%Wysokość73%Wiek98%'> Zgodność 63% zobacz związek

Porównanie partnerów

NazwaWiekZodiakZawódNarodowość
Alexandra Chando3. 4 LewAktorka
amerykański
Michael Trevino36 WodnikAktor
amerykański

Galeria zdjęć

Alexandra Chando Alexandra Chando - Gala Otwarcia Międzynarodowego Festiwalu Filmowego w Beverly Hills 2018 Alexandra Chando - Gala Otwarcia Międzynarodowego Festiwalu Filmowego w Beverly Hills 2018 Alexandra Chando - Gala Otwarcia Międzynarodowego Festiwalu Filmowego w Beverly Hills 2018 Alexandra Chando - Gala Otwarcia Międzynarodowego Festiwalu Filmowego w Beverly Hills 2018 Alexandra Chando: na 21. dorocznej gali A Night At Sardi’s w hotelu The Beverly Hilton w Beverly Hills Alexandra Chando: na 21. dorocznej gali A Night At Sardi’s w hotelu The Beverly Hilton w Beverly Hills Alexandra Chando: na 21. dorocznej gali A Night At Sardi’s w hotelu The Beverly Hilton w Beverly Hills Alexandra Chando: na 21. dorocznej gali A Night At Sardi’s w hotelu The Beverly Hilton w Beverly Hills Alexandra Chando: na 21. dorocznej gali A Night At Sardi’s w hotelu The Beverly Hilton w Beverly Hills Alexandra Chando: uczestniczy w 16. dorocznym wydarzeniu `` Friends 'N' Family '' Pre-GRAMMY w Paramount Studios Alexandra Chando: uczestniczy w 16. dorocznym wydarzeniu `` Friends 'N' Family '' Pre-GRAMMY w Paramount Studios

Filmografia

FilmRokPostaćRodzaj
Wracaj, dziecko2019LaylaFilm
Sąsiedztwo2018ChloeWidowisko telewizyjne
Mądrość tłumu2017Lizzie MooreWidowisko telewizyjne
Wyrzutek2016Lisa PeytonWidowisko telewizyjne
Martwi ludzie2016PerłaFilm telewizyjny
Zielona trawa2016AmyWidowisko telewizyjne
Budowa2015.ColleenFilm
Celownik2015.NoelleWidowisko telewizyjne
Sneaky Pete2015.Natalie SheffieldWidowisko telewizyjne
Talent: The Casting Call2011DanielleWidowisko telewizyjne
Gra w kłamstwa2011Emma Becker, Sutton MercerWidowisko telewizyjne
Krwawiący Dom2011ChwałaFilm
Hawaii Five-02010Monique SimsWidowisko telewizyjne
Glory Daze2010AnnabelleWidowisko telewizyjne
Zamek2009Mandy SuttonWidowisko telewizyjne
Pamiętniki wampirów2009TaraWidowisko telewizyjne
Rockville CA.2009DebWidowisko telewizyjne
Sherri2009Pasażer w kabinieWidowisko telewizyjne
Średni2005Melissa treynetWidowisko telewizyjne
Dom Mieszanka2002Jenna HarperFilm telewizyjny
Jak świat się obraca1956Maddie ColemanWidowisko telewizyjne
Pokaż więcej Pokaż mniej

Ekranowe pojedynki

  • Alexandra Chando i Blair RedfordBlair Redford
    • Gra w kłamstwa
      2011
    [zobacz mecz]
  • Brad Benedict
    • Zamek
      2009
    [zobacz mecz]
  • Alexandra Chando i Christian AlexanderChristian Alexander
    • Gra w kłamstwa
      2011
    [zobacz mecz]
  • Zach Roerig i Alexandra ChandoZach Roerig
    • Jak świat się obraca
      1956
    [zobacz mecz]

Ciekawe Artykuły

Wybór Redakcji

Eisai do tairi mou
Eisai do tairi mou
28 maja 2021 ... Eisai to tairi mou wiadomości, plotki, zdjęcia Eisai to tairi mou, biografia, lista partnerów Eisai do tairi mou 2016. Historia związku. Lista relacji Eisai do Tairi Mou. Eisai do Tairi Mou Historia randek, 2021, 2020, lista związków Eisai do Tairi Mou.
David Janson i Debbie Arnold
David Janson i Debbie Arnold
28 maja 2021 ... David Janson i Debbie Arnold zdjęcia, wiadomości i plotki. Dowiedz się więcej o...
Eva Ensley Mary Scutts
Eva Ensley Mary Scutts
28 maja 2021 ... Eva Ensley Mary Scutts aktualności, plotki, zdjęcia Evy Ensley Mary Scutts, biografia, lista chłopaków Evy Ensley Mary Scutts 2016. Historia związku. Lista związków Evy Ensley Mary Scutts. Eva Ensley Mary Scutts historia randek, 2021, 2020, lista związków Eva Ensley Mary Scutts.
Benedict Cumberbatch i Olivia Poulet
Benedict Cumberbatch i Olivia Poulet
28 maja 2021... Benedict Cumberbatch i Olivia Poulet zdjęcia, aktualności i plotki. Dowiedz się więcej o...
Kevin Anderson
Kevin Anderson
28 maja 2021 ... Kevin Anderson aktualności, plotki, zdjęcia Kevina Andersona, biografia, lista przyjaciół Kevina Andersona 2016. Historia związku. Lista relacji Kevina Andersona. Kevin Anderson historia randek, 2021, 2020, lista związków Kevin Anderson.
Scott Hartnell
Scott Hartnell
28 maja 2021 ... Scott Hartnell wiadomości, plotki, zdjęcia Scotta Hartnella, biografia, lista przyjaciół Scotta Hartnella 2016. Historia związku. Lista relacji Scotta Hartnella. Scott Hartnell historia randek, 2021, 2020, lista związków Scott Hartnell.
Paul Wesley i Claire Holt
Paul Wesley i Claire Holt
28 maja 2021 ... Paul Wesley i Claire Holt zdjęcia, wiadomości i plotki. Dowiedz się więcej o...