Główny Relacje Aaron Neville

Aaron Neville

Aaron Neville ŻonatyMiejsce 3971 1079Wiek 80 lat Zodiac Wodnik Relacje łącznie 3 Dzieci
4 dzieci

Z kim on się teraz spotyka?

Aaron Neville i Sarah A. FriedmanSarah A. Friedman i Aaron Neville są małżeństwem od 10 lat od 12 listopada 2010 r. zobacz związek

Relacje

Aaron Neville był wcześniej żonaty z Joelem Rouxem(1959-2007).

Aaron Neville był w związku z Lindą Ronstadt(1989-1992).



elizabeth anne mcdonald martin death

O

Aaron Neville to 80-letni amerykański piosenkarz. Urodzony jako Aaron J. Neville 24 stycznia 1941 r. W Nowym Orleanie, Luizjana, USA, słynie z „Nature Boy” w karierze rozciągającej się od 1960 r. Do chwili obecnej. Jego znakiem zodiaku jest Wodnik.

Aaron Neville jest członkiem następujących list: artystów Bell Records, zdobywców nagrody Grammy i amerykańskich katolików.

Przyczynić się

Pomóż nam zbudować nasz profil Aarona Neville'a! Zaloguj sie dodawać informacje, zdjęcia i relacje, brać udział w dyskusjach i otrzymywać pochwały za swój wkład.



Statystyki relacji

RodzajCałkowityNajdłużejŚredniNajkrótsza
Żonatydwa50 lat31 lat, 8 miesięcy13 lat, 4 miesiące
Randki13 lata--
Całkowity350 lat22 lata, 1 miesiąc3 lata

Detale

ImięAaron
NazwiskoNeville
Pełne imię i nazwisko w chwili urodzeniaAaron J. Neville
Wiek80 lat
Urodziny24 stycznia 1941
Miejsce urodzeniaNowy Orlean, Luizjana, USA
Wysokość5 '11' (180 cm)
Kolor oczuczarny
Kolor włosówBrązowy - ciemny
Znak zodiakuWodnik
SeksualnośćProsto
Religiarzymskokatolicki
Pochodzenie etniczneczarny
Narodowośćamerykański
Zawód tekstPiosenkarka, aktor
ZawódPiosenkarz
Bilet do sławyNature Boy
Gatunek muzyczny (tekst)R&B, soul, country, gospel, jazz, pop, współczesna muzyka dla dorosłych
Gatunek muzykiR&B, religijne
Lata aktywności1966-obecnie, 1960-obecnie
Styl muzycznySoul, Pop / Rock, Współczesny Pop / Rock, Pop-Soul, Współczesny dla dorosłych, Wczesne R&B, R&B z Nowego Orleanu, Country Soul, Gospel, Współczesna Gospel, Smooth Soul, Religijne
Music MoodIntymny, słodki, ciepły, kojący, poważny, sentymentalny, namiętny, romantyczny, wesoły, spokojny / spokojny, delikatny
InstrumentWokale
Instrument (tekst)Wokale
WytwórniaPar-Lo, Curb, A&M, Chordant, EMI, Burgundy, Minit
Akty powiązaneBracia Neville, Linda Ronstadt, Bracia Neville
Oficjalne strony internetowehttp://www.aaronneville.com/, http://aaronneville.com/

Aaron Joseph Neville (urodzony 24 stycznia 1941) to amerykański wokalista i muzyk R&B i soul. Na swoim koncie ma cztery platynowe albumy i cztery przeboje w pierwszej dziesiątce w Stanach Zjednoczonych, w tym trzy, które znalazły się na pierwszym miejscu listy Billboard's Adult Contemporary. Jego debiutancki singiel, z 1966 roku, był numerem 1 na liście Soul przez pięć tygodni.

Helena Christensen Paul Banks 2017
Więcej o Aaronie Neville'u Mniej o Aaronie Neville'u

Historia randek

Krata Lista Stół
#PartnerRodzajPoczątekKoniecDługość
3Sarah A. FriedmanŻonaty2008teraźniejszość13 lat
dwaLinda RonstadtZwiązek198919923 lata
1Joel RouxŻonatyStyczeń 19575 stycznia 200750 lat
Sarah A. Friedman #3

Sarah A. Friedman

2008

Sarah A. Friedman i Aaron Neville byli ...[zobacz parę] Linda Ronstadt #dwa

Linda Ronstadt

1989 - 1992

Aaron Neville i Linda Ronstadt rozstali się w ...[zobacz parę] Joel Roux #1

Joel Roux

1957 - 2007

Joel Roux i Aaron Neville pobrali się od ...[zobacz parę] #3

Sarah A. Friedman

2008

Sarah A. Friedman i Aaron Neville są małżeństwem od 10 lat.

Wes Ramsey i Bethany Joy Lenz
Związek 13 lat zobacz związek #dwa

Linda Ronstadt

1989 - 1992

Aaron Neville i Linda Ronstadt pochodzili z lat 1989-1992.



Związek 3 lata PomiarWynikZodiak60%chiński zodiak40%Wysokość73%Wiek72%'> Zgodność 61% zobacz związek #1

Joel Roux

1957 - 2007

Joel Roux i Aaron Neville byli małżeństwem przez 47 lat, zanim zmarł Joel Roux, pozostawiając swojego partnera i 4 dzieci.

Związek 50 lat PomiarWynikchiński zodiak80%Wiek98%'> Zgodność Cztery pięć% Dzieci
4 dzieci
zobacz związek

Porównanie partnerów

NazwaWiekZodiakZawódNarodowość
Aaron Neville80 WodnikPiosenkarz
amerykański
Sarah A. Friedman- Małżonka
amerykański
Linda Ronstadt74 RakPiosenkarz
amerykański
Joel Roux66 Małżonka
amerykański

Dzieci

NazwaPłećUrodzonyWiekInny rodzic
AaronMęski Joel Roux
ErnestinePłeć żeńska Joel Roux
JasonMęski Joel Roux
IvanMęski19 sierpnia 195961 lat Joel Roux

Galeria zdjęć

Aaron Neville Aaron Neville Aaron Neville Aaron Neville Aaron Neville Aaron Neville Aaron Neville Aaron Neville Aaron Neville Aaron Neville Aaron Neville Aaron Neville

Filmografia

FilmRokPostaćRodzaj
Sandy Wexler2017Willy ClarkeFilm
Treme2010Aaron NevilleWidowisko telewizyjne
Bojkot2001Zły sąsiadFilm telewizyjny
Mulholland Fallstysiąc dziewięćset dziewięćdziesiąty szóstyNite Spot SingerFilm
Wentylatortysiąc dziewięćset dziewięćdziesiąty szóstyPiosenkarka otwierająca gręFilm
F.T.W.1994WążFilm
Przeciwko1994Aaron NevilleWidowisko telewizyjne
Posiadanie1993Piosenkarz kolejowyFilm
Zandalee1991JacekFilm
Nastaw jutro ...1990Bracia NevilleFilm
Wszyscy są Amerykanami1988Mężczyzna z pistoletemFilm
Pokaż więcej Pokaż mniej

Ciekawe Artykuły

Wybór Redakcji

Co się stało ze wszystkimi dziećmi z piaskownicy?
Co się stało ze wszystkimi dziećmi z piaskownicy?
Życie dziecięcego aktora nie jest łatwe. Nawet jeśli zdobyli sławę jako dziecko, często mają trudności z przejściem do bardziej dojrzałych ról, gdy osiągną okres dojrzewania. ...
10 najbardziej kontrowersyjnych wojen okrętowych w historii fandomu anime
10 najbardziej kontrowersyjnych wojen okrętowych w historii fandomu anime
Jeśli jesteś typem fanatyka anime, który jest zadowolony z oglądania programów i trzymania się z dala od Internetu, możesz nie wiedzieć, jak gorąca jest wysyłka. Ale jeśli ty ...
Znani absolwenci Uniwersytetu Waszyngtońskiego
Znani absolwenci Uniwersytetu Waszyngtońskiego
Lista słynnych absolwentów Uniwersytetu Waszyngtońskiego wraz ze zdjęciami, jeśli są dostępne. Wybitni absolwenci University of Washington to gwiazdy, które ...
Roby Schinasi i Lorie (francuska piosenkarka)
Roby Schinasi i Lorie (francuska piosenkarka)
28 maja 2021 ... Roby Schinasi i Lorie (francuska piosenkarka) zdjęcia, wiadomości i plotki. Dowiedz się więcej o...
Świecące cytaty z filmu
Świecące cytaty z filmu
Najlepsze cytaty z The Shining, z klipami filmowymi posortowanymi przez fanów. Ta lista świetnych cytatów filmowych z Lśnienia zawiera najsłynniejsze wiersze z ...
Pamela Horton
Pamela Horton
28 maja 2021 ... Pamela Horton aktualności, plotki, zdjęcia Pameli Horton, biografia, lista chłopaków Pameli Horton 2016. Historia związku. Lista relacji Pamela Horton. Pamela Horton historia randek, 2021, 2020, lista związków Pamela Horton.
Najlepsze gry wideo o wilkołakach w historii
Najlepsze gry wideo o wilkołakach w historii
Najlepsze gry wideo o wilkołakach lub z wilkołakami, oceniane przez miłośników Lycan na całym świecie. Głosuj na swoje ulubione gry, od nowych po stare wydania.